Walda (+76) by plakal: Matušková PŘIŠLA O JEHO MILIONY! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Walda (+76) by plakal: Matušková PŘIŠLA O JEHO MILIONY!

Waldemar by se zřejmě hodně divil, jak dopadly jeho miliony.
Waldemar by se zřejmě hodně divil, jak dopadly jeho miliony. (Aha! - David Kundrát, koláž Ahaonline.cz)

Jestli si myslíte, že jste jediní, koho zasáhla několik let trvající finanční krize a ještě »dodělalo« oslabení koruny ČNB, vězte, že pláčou i pracháči! Aha! si posvítilo na naše celebrity, které si pořídily hnízdečka na oblíbené Floridě, a zjistilo, že mohou přijít o miliony!

V některých tamních oblastech klesly ceny nemovitostí až o čtvrtinu. Vynásobte to vysokými částkami, které jsou slavní ochotní investovat do svých zámořských bytů a domů, a pochopíte, proč pod cenou musela prodávat i nejedna hollywoodská legenda.

Smutná Matušková

Kdyby tohle viděl Waldemar Matuška, určitě by měl oči pro pláč. O několik milionů totiž klesla i cena nemovitostí, které na Floridě před svojí smrtí pořídil s manželkou Olgou Matuškovou. A to Olga dobře věděla, jak výhodně nakoupit. V obchodu s nemovitostmi se totiž pohybuje dlouhá léta. S krizí ale zřejmě nepočítala...

1918302:gallery:true:true

Chytrá horákyně

Američtí experti ale tvrdí, že letos by se mohl trh uzdravit, takže celebrity pozor: chcete-li prodávat, ještě pár měsíců počkejte a možná své mínusy proměníte v plusy! Zatím totiž floridské servery, které vypočítávají tržní hodnoty nemovitostí, ukazují, že až na »chytrou horákyni« a modelku Petru Faltýnovou (35) byste všichni prodělali!

 Kdo ještě prodělal? Budete překvapení! Podívejte se do galerie!


Přečtěte si
cotonice
20. 3. 2015 • 19:47

Abyste se z ní nepo...., taková nechutná škeble , která Waldovi akorát tak zkomplikovala život. Nemá Waldu , tak se živí hnusnými pomluvami a "vydává " knihy. No , prostě blbka.....

Thyronx
30. 1. 2015 • 16:16

Co si budem povídat, Walda se blbě oženil. Utáhla ho na nudli namluvila mu aby utekli za hranice a přitom jeho místo mělo být především tam, kde měl své fanoušky a kde mohl být hodně platný. I já žiji na Floridě ale já tu kupoval dům když byla cena na dně. Ovšem po úpravách je to v podstatě nový dům 300 metrů čtverečných se vším co si člověk umí jen představit. Na rozdíl od slavných celebrit, kteří musí platit víc za neatraktivní pastoušky v mizerném prostředí, já žiji uprostřed přírody a parků a ve skoro absolutním tichu s nulovou kriminalitou - v paradise. Walda byl nezmírně oblíbený umělec. Olga je nic, nula. O zjejím zpěvu nemluvě. Walda tu měl po USA koncerty, ale to byl debakl. Češi nechodí na podobná vystoupení a uživit se tu českým zpíváním se prostě tady nedá. Ten měl zůstat doma. Mohlo být za ním spousta práce a zábavy.

pastorkyna
30. 1. 2014 • 14:10

mně osobně Walda nikdy nic neříkal a to jsem střední generace...

pastorkyna
30. 1. 2014 • 14:09

Přesně jak se tady píše, dokdy bude Olga se přiřivovat Waldou, je to trapné...ctitelé které mněl jsou po smrti, nebo nečtou tyto články...

honzina
30. 1. 2014 • 06:43

Za ten titulek by někdo potřeboval dostat pořádnou přes drž.ku. A diskutující tady jsou ubožáci. Co vám ta Matušková udělala??? Nebo tolik závidíte??? Tak se zaduste!!!!!!!!!!!!!!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.