Petr Rychlý si rve zbytky vlasů: Ordinace mi zničila kariéru! Ve filmu si ani neškrtne! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Petr Rychlý si rve zbytky vlasů: Ordinace mi zničila kariéru! Ve filmu si ani neškrtne!

Petr Rychlý se ve filmu neobjevil už pěkně dlouho.
Petr Rychlý se ve filmu neobjevil už pěkně dlouho.  (Pavel Machan,Ringier Axel Springer / Paparazzi)

Osmileté »mázlování« v seriálu Ordinace v růžové zahradě vyneslo Petru Rychlému (48) alias primáři Čestmíru Mázlovi pořádný balík peněz. Musel za to ale zaplatil daň – od prvního zaklepání na Ordinaci si jako herec na filmovém plátně ani neškrtnul!

„Myslím, že mou nevýhodou je účast v seriálu. Mezi námi, rád bych si ve filmu zahrál...,“ postěžoval si Rychlý svým fanouškům v chatu na serveru iDnes.cz. Svého lékařského křesla v Ordinaci se však jen tak vzdát nechce. Jeho partnerky přitom umírají jedna za druhou. Naposledy ho po šesti letech opustila seriálová manželka Markéta Plánková (35), tedy doktorka Magda Mázlová. Rychlý se však v Ordinaci pořád drží! Není se mu co divit, Čestmír Mázl mu totiž ročně vydělá víc než milion korun!

Kromě čtyři roky staré televizní pohádky Hospoda U bílé kočky, ve které si zahrál vychytralého poštovního úředníka, Petr Rychlý příležitost ve filmu nedostal. Ale ani předtím nebyla jeho filmografie nijak výrazná. V roce 2002 měl vedlejší roli v neznámé pohádce Prsten kohouta Alektrya, rok předtím se mihl v televizní komedii Politik a herečka. Ani jeho první filmová role neudělala díru do světa, v roce 1995 debutoval v bezejmenné roli studentského filmu režiséra Ondřeje Kepky (44) Tvůj svět. Mnohem slavnější byly jeho televizní estrády Natočto a Rychlý prachy.



Přečtěte si
na-cou
9. 1. 2014 • 14:44

Nechápu na co si stěžuje. Chtěl peníze a myslím, že vydělané miliony mu udělaly radost. Jako herec - nic moc, vlastně nic. A jako bavič - jeho hloupé vtipy a nakonec přiblblý smích, kde se smál jen on. Určitě o nic nepřijdeme když konečně skončí v Ordinaci, už je tam fakt trapný a nepříjemný. Ty časy kdy někoho bavil jsou už dávno pryč, jen se s tím nechce smířit.

teufel
22. 12. 2013 • 11:46

A proč by si jako měl rvát vlasy?Pokud vím, tak ve filmu nehrál nikdy a to ani před Ordinací ne.

settt
22. 12. 2013 • 08:36

chudák...že bysme mu měli založit konto Péťa... ..???

stekavypes
21. 12. 2013 • 15:40

Tady je to samý samozvaný herec nebo zpěvák.Kdo něco umí,ten nenaříká,zase řvou neumělci

filuska77
21. 12. 2013 • 13:29

vezmeme dva kriminálníky, hodně lásky, rodinné vztahy, nemocnici, pár smrtí - protřepeme zamícháme. Pro čtenáře červené knihovny naprosto výživné - hodnota žádná- toť české seriály, kde se točí velké prachy pro nuly. ještě že jsou Slováci a dajto, nebo cinema a fanda. nebylo by na co koukat. Je to hroší než nekonečný dalas..

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.