Slavní proti Kameňáku 4. Troška: Nechci s tím mít nic společného! Žilková: Nechci to ani vidět! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Slavní proti Kameňáku 4. Troška: Nechci s tím mít nic společného! Žilková: Nechci to ani vidět!

Zdeněk Troška ani Veronika Žilková ještě Pomejeho novinku neviděli.
Zdeněk Troška ani Veronika Žilková ještě Pomejeho novinku neviděli. (Aha! - Roman Souček, Pavel Machan, koláž Ahaonline.cz)

Přestože Kameňák 4 vidělo za první víkend v kinech přes 55 tisíc diváků, režisér Zdeněk Troška (60) ho dosud neviděl. Duchovní otec filmových Kameňáků nepřišel dokonce ani na premiéru!  »Čtyřku« totiž nerežíroval a nechce s ní mít vůbec nic společného. Proč? Co za tím vězí?

Velkým překvapením pro tvůrce čtvrtého Kameňáku bylo, když na něm Zdeněk Troška odmítl pracovat, „Hned od začátku, co mě producent Pavel Pásek přemlouval na pokračovaní, jsem věděl, že další díl už natočit nechci. Já prostě točím trilogie. Tak tomu bylo i u Slunce, seno…,“ prozradil deníku Aha! režisér.  „Momentálně mě hlavně zaměstnává dokončování filmu Babovřesky 2. A i u tohoto filmu vím, že se bude jednat maximálně o tři dily,“ dodává s typickým úsměvem.


Zdeněk Troška byl i pozván na premiéru, na tu však nedorazil. „Není to můj film a nechtěl jsem být s tímto filmem spojován,“svěřil se režisér. Na film se prý půjde podívat do kina později.
O co lépe byl Kameňák 4 přijat diváky, o  to více ho strhala filmová kritika. Troška se tomu nediví, dokonce to prý čekal! „Mám pocit, že někteří kritici mají své kritiky napsané už i na Babovřesky 2 předem. A někteří už i na třetí pokračování,“ naváží se režisér do filmových kritiků.
„Nejdůležitější pro mě je, aby byla plná kina a na komediích se ze sálů ozýval smích. Co na tom, když nějaký pisálek napíše, jak je film úžasný, a kinosál pak zeje prázdnotou. To raději hnusnou kritiku a narvaný sál. Já točím filmy pro živé lidi a ne pro kritiku napsanou na papíře,“ tvrdí Troška.

Veronika Žilková (51) rovněž odmítá novou komedii. "Kameňák 4 nechci v životě vidět," řekla Blesku herečka a moderátorka. A důvod? Její syn Vincent má ve filmu postelovou scénu s dvakrát starší herečkou. A žilkové zkrátka svého šestnáctiletého mazánka nechce vidět v takové situaci.



Přečtěte si
britva
16. 10. 2013 • 17:10

jasně 110 za lupen, to je pomalu zadarmo v dnešní době

genicon
16. 10. 2013 • 16:26

...."nějaký pisálek napíše, jak je film úžasný, a kinosál pak zeje prázdnotou. To raději hnusnou kritiku a narvaný sál." ... Ano, jistě. To má svoji logiku. Ale je ještě jedna možnost. Úžasný, inteligentní film a sál narvaný nadšenými, inteligentními diváky. O této alternativě si ale může pan Troška i "tvůrci" tohoto díla nechat jen zdát. To se totiž musí umět. A těch, kdo to umí je opravdu málo. Bohužel.

mnpv
16. 10. 2013 • 14:20

Film natočený aby si Pomeje s Páskem namastili trošku kapsu. Bombastická reklama, tak že věřím, bez Trošky to bude sprostá slátanina. Naši herci budou hrát cokoliv v čemkoliv za co dostanou many. Holt charakteři.

lillyli
16. 10. 2013 • 13:31

Tak tomu se mi nechce ani věřit. Vážně jsou lidi schopní jít do kina, zaplatit lístek a ztrácet svůj čas kvůli takové ptákovině?

britva
16. 10. 2013 • 13:13

už to vidělo 55 tisíc lidí kteří zaplatili vstupné, takže je asi investice zaplacena a teď už se bude jenom rejžovat

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.