Neskromný Zdeněk Troška: Už ví, jak přijít k milionům! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Neskromný Zdeněk Troška: Už ví, jak přijít k milionům!

Babovřesky 2
Babovřesky 2 (Foto Aha! – Marek Hofman a produkce filmu)

Dosud režisér Zdeněk Troška (60) platil za dobráka, jemuž je svět luxusu a bohatství naprosto cizí. Úspěch komedie Babovřesky jej ale natolik ovlivnil, že si v budoucnu finančně výrazně přilepší.

Babovřesky v kinech vydělaly neuvěřitelných 90 milionů. Tržby si ovšem rozdělili kina, distributor filmu a producenti. Zdeněk se tak musel smířit s honorářem v údajné výší jednoho milionu korun, za což byl vděčný. Autor diváckých hitů by byl ovšem hloupý, kdyby jmění plynoucí z jeho díla nechal jiným. Proto si pro pokračování filmu vyjednal podstatně lepší podmínky. Nejenže se jeho honorář navýšil na 1,5 milionu korun, ale Zdeněk navíc dostane podíl z každé prodané vstupenky.

„Byl to z jeho strany logický krok. Kdyby si neřekl o procenta, okrádal by sám sebe. K honoráři si vyhandloval okolo pěti procent z tržby,“ prozradil Troškovo tajemství magazínu Sedmička zdroj ze štábu.

Díky chytrému dodatku ve smlouvě by měl být Zdeněk bohatší až o tři miliony korun. Vše ovšem závisí na návštěvnosti filmu Babovřesky 2, který do kin dorazí v únoru 2013. Troška si je úspěchem svého nového díla předem jistý, protože už pracuje na třetím dílu. Dvojka by podle něj měla být dokonce lepší než jednička, což vzhledem ke kvalitám Babovřesek nevyžaduje příliš námahy.



Autor:  cam

Přečtěte si
nyxx
19. 8. 2013 • 21:13

Rasista je někdo jiný než ten co nemá rád homosexuály, pleteš si dojmy a pojmy.Vyhledej si to na Googlu. A gayové mě nevadí.

nyxx
19. 8. 2013 • 17:50

Popletené to nemám, stačí článek o někom známém, herci či zpěvákovi atd. a ty na něm hned najdeš něco negativního.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.