Jana Hlaváčová vyslala z léčebny v Bohnicích vzkaz: "Bojuju, ale není to dobré!" | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Jana Hlaváčová vyslala z léčebny v Bohnicích vzkaz: "Bojuju, ale není to dobré!"

Luděk Munzar doprovází do léčebny Janu Hlaváčovou.
Luděk Munzar doprovází do léčebny Janu Hlaváčovou. (Aha! - Pavel Machan, Roman Souček)

Velmi těžké životní období prožívá herečka Jana Hlaváčová (75). Z depresí, ve kterých se utápěla, se léčí v Bohnické léčebně, kde se snaží poprat s nepříznivou diagnózou. Naštěstí to teď ale vypadá, že se vše mění k lepšímu.

Obrovskou oporou je Janě její partner Luděk Munzar (80), který ji také do areálu v Bohnicích pravidelně vozí. Sama herečka teď vyslala do světa vzkaz plný naděje. „Je mi jakžtakž. Bojuju, ale není to dobré. Horší ale naštěstí také ne,“ svěřila se Blesku Hlaváčová, která docela dlouho trpěla i takzvanou sociální fobií, tedy jakýmsi strachem z lidí. V té době nechtěla nikam chodit, přítomnost lidí jí nedělala dobře.

Teď se zdá, že vše je na dobré cestě. Jana má znovu chuť do práce a dokonce už chodí dvakrát týdně na DAMU učit. Navíc by prý přijala malou roli ve filmu, což by dříve nebylo vzhledem k jejímu zdravotnímu vztahu vůbec možné. „Musela by to být opravdu jen malá úloha. Tu bych vzala skutečně s potěšením,“ přiznala herečka, která nedávno jednu velkou roli musela odříct právě ze strachu z velkého množství lidí, kteří se kolem natáčení pohybují.

Vypadá to, že Janě se s pomocí lékařů daří nad krutými depresemi alespoň částečně zvítězit. A my jí držíme palce, aby zákeřnou nemoc porazila co nejdříve.



Přečtěte si
svatadala
27. 4. 2015 • 07:19

Jak jsem paní Hlaváčovou měla ráda a cítila s ní, je mi dnes už jen protivná. Nechápu to, že má deprese, je na tom tak špatně....stále ale ví, že musí stále informovat bulvár o svém nešťastném stavu. Holt je každá reklama dobrá, jinak by po ní ani pes neštěkl.

janouch62
8. 10. 2013 • 19:19

Hlavně mít radost z cizí nemoci.AHA-hyeny v akci !

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.