Zamilovaná Pippa následuje sestru Kate a chystá vdavky Svatbu ve stylu „udělej si sám“ | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Zamilovaná Pippa následuje sestru Kate a chystá vdavky Svatbu ve stylu „udělej si sám“

Kate Middleton
Kate Middleton (Reuters)

Britskou královskou rodinu čeká další velká svatba. Pippa Middleton (30), mladší sestra vévodkyně z Cambridge (31), je zamilovaná až po uši a poprvé otevřeně řekla, že se bude brzy vdávat za milionáře Nica Jacksona (35).

Pippa, která se proslavila snímkem svého úžasného zadečku při držení bílé vlečky na svatbě své sestry Kate a prince Williama (31), byla vždy spíš do větru a nevyhledávala dlouhodobé známosti. To bylo až do chvíle, kdy před šesti měsíci poznala britského burzovního makléře Nica Jacksona (35). Milionář v ní vzbudil velké city, Pippa přestala vyvádět se svými kamarádkami po nočních klubech, zato chodí každý večer se svým milým na romantické večeře a za kulturou.

A kdo se tento páreček podívá, hned pochopí, jak zamilovaní do sebe jsou. Pippa neustále drží svého Nica za ručičku, naklání se k němu, něco mu šeptá, polibek střídá polibek. „Ano, chci se vdávat, už nebudu dále čekat. Nic je ten pravý.

Datum svatby jsme ještě nevybrali, ale já už mám nějaké plány. Například květinová výzdoba musí být pořádně legrační, nakoupím vše na tržišti Covent Garden. Ráda tam totiž flirtuji s prodejci. Vůbec hodně věcí na svatbu si chci pořídit ve stylu udělej si sám,“ uvedl Pippa. Uvidíme, co jí na její nápady řeknou její příbuzní s modrou krví…



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.