Počůraná Nikol z VyVolených dostala hysterák: Z loužičky vedle postele má prý deprese! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Počůraná Nikol z VyVolených dostala hysterák: Z loužičky vedle postele má prý deprese!

Niki Trojanová v době, kdy jí ještě bylo do smíchu
Niki Trojanová v době, kdy jí ještě bylo do smíchu (TV Prima)

Poslední scénka z VyVolených připomínala sezení chovanců ústavu pro choromyslné, v lepším případě pacientů  protialkoholní léčebny. Snůšku pochybných "moudrostí" kápa Zvěřiny i ostatních výtečníků zcela zastínil uslzený výstup Nikol Trojanové (22). Chudinka  se totiž stále nemůže vyrovnat se svým urinálním excesem.

"Loužičku" jí nikdo neodpáře

Začalo to nevinně, když soutěžící měli pojmenovat slabé články společného soužití. Chvíli se vzájemně obviňovali, došlo i na upřímnou sebekritiku, ale pak to přišlo. Nikol si původně chtěla postěžovat na příliš výraznou a kreativní Romanu, protože ostatní zastiňuje postavou i  neutuchajícím elánem. V jednom okamžiku se v ní však cosi zlomilo, na Romču zapomněla a před očima se jí s největší pravděpodobností zjevila žlutá loužička na koberci v ložnici.

Ostuda na celý život

Nejdříve drmolila cosi o tom, že se s tím musí vyrovnat, jenže místo toho přišel nával zoufalství. "Ublížila jsem vlastní rodině," rozplakala se naplno a vylíčila ostatním své pocity z trapasu století. "Ty první dny jsem opravdu měla deprese, bylo to strašně těžké." Navíc jí tíží nepříjemná pozice, do které dostala své nejbližší. "Nejhorší je, že jsem tady, nemůžu to doma vysvětlit a oni to všechno vyžírají." V tom má naprostou pravdu. Nakonec si v slzách posypala hlavu popelem: "Je to moje ostuda, největší v mojem životě." No není vám jí líto?

Nejlépe vystihla situaci ve vile zlatokopka Eva Feuereiselová (23). Ta totiž dobře odhadla názor veřejnosti. "Ti lidé u televize, co nás sledují si musí myslet, že jsme tady banda idiotů, které sebrali bůhví kde na ulici." To je trefa do černého!



Přečtěte si
abvydavatelstvi
5. 9. 2013 • 21:50

Už se o ni píše i na Slovensku .... udělala si mezinárodní ostudu a tam ji tedy v diskusi nešetří ....... Až vyleze ven budou s ni lidé opovrhovat ..... k čemu jsou takové reality show které likvidují lidskou důstojnost a ničí životy.... kolika lidem změnily život k horšímu ....dokonce jedna spáchala po reality show sebevraždu...... Kdo má z toho prospěch... ..jedině televize..... běžný občan přijde o peníze ...a účinkující o důstojnost.....

eva33
5. 9. 2013 • 12:02

mně jí líto rozhodně není, je tam, kde patří. Typická ukázka slepice z nemanic, co si myslí, že si zajistí svůj život podobným tajtrlíkováním. Holt všem ukázala jaká je no, zdánlivě dámička, v reálu obyčejná trubka, v příští show, kam se přihlásí ji už připraví plíny

jity
5. 9. 2013 • 11:58

Tak si to tedy nejen pochcala, ale i pos.....

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.