Černý kůň VyVolených Ládík: V ložnici si tajně trénuje kopulační pohyby! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Černý kůň VyVolených Ládík: V ložnici si tajně trénuje kopulační pohyby!

VyVolení
VyVolení (Aha! - Marek Pátek)

Platí za toho největšího exota ve vile. Účes 70. let, oblékání 90. let, vyjadřování druhého stupně základní školy. Řeč je o Ládíkovi, který se velmi pravděpodobně stane černým koněm celé reality show. Když se totiž ostatní soutěžící nekoukají, rozjíždí si v opuštěné ložnici (nebo koupelně) své vlastní představení…

Ládíkovi kreace nevidí další soutěžící, ale diváci ano. Jenže právě oni přece rozhodují, kdo ve vile zůstane a kdo odejde. A svobodný homosexuál z Plzně moc dobře ví, co dělá. A tak, zatímco si potetovaní svalovci a svlékající se krásky myslí, že brýlatý intelektuál nemá mnoho šancí, on zatím vesele sbírá u diváků body. Grimasy a pózy, které předvádí jen pro kamery, totiž dokazují, že tenhle maminčin mazánek je všemi mastmi mazaný.

Troubu totiž Ládík jen hraje. Sám sebe už v medailonku tituloval za mimoně a chytře utrousil, že je ještě panic – díky čemuž si ho všichni zapamatovali. V dotazníku pak uvedl, že ho nezajímají auta, že má rád červenou auto a že v zázraky věří tak nějak napůl. S výrazem provinilce pak šeptal, že nejvíc mu chutná od maminky a že oblíbeným kouskem oblečení je tričko na spaní.

Ve vile pak snáší veškeré narážky a jen se culí, když si z něj ostatní utahují. Směje se, když mu doporučují nosit ženské šaty a mluví o něm jako o zakřiknutém. Jenže všechno je jinak, jak vám dokážeme díky snímkům, které jsme ulovili zpoza zrcadel ve vile. Podívejte se do galerie, co všechno u Ládík vymyslel pro kamery. Ten kluk ví, co dělá…



Autor:  ph

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.