Těhulka Iveta Lutovská Vítová: V osmém měsíci ukázala bříško i "přítele" Kratinu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Těhulka Iveta Lutovská Vítová: V osmém měsíci ukázala bříško i "přítele" Kratinu!

Vladimír Kratina byl z focení s těhulku roztomile nesvůj.
Vladimír Kratina byl z focení s těhulku roztomile nesvůj. (Simix motors)

Moderátorka zpráv na Nově Iveta Lutovská Vítová si nedá ani v osmém měsíci pokoj. Tento týden se objevila na focení nového kalendáře jednoho pražského autosalonu a ukázalo už pořádné bříško. I když byly na akci i další pozvané modelky, Iveta má krátce před porodem v oku takovou jiskru, že všechny ostatní strčila do kapsy.

V autosalonu se připravoval nový kalendář pro rok 2014 pod taktovkou fotografa Járy Urbana, který je mimochodem dvorním fotografem rebelky Agáty Prachařové. Eliška Bučková, Tereza Budková a Veronika Chmelířová tak svůdně pózovaly na naleštěných kapotách krásných aut, kroutily se jako žížalky v záři světel a nekonečných záblesků fotoaparátu. Jen Iveta zůstávala stranou a užívala si, že tentokrát je o ni zájem nejen proto, že má neskonale dlouhé nohy. Jen Vladimír Kratina, který byl na akci také přítomný, byl při focení s těhulkou trochu nesvůj, což ale působilo roztomile.

Iveta by měla svého prvního potomka přivést na svět zhruba za měsíc a podle svých slov se už neskonale těší, stejně jako její partner Jaroslav Vít. „Moc se na miminko těšíme, Jarda si mě hýčká,“ pochvalovala si Iveta dobu radostného očekávání.



Přečtěte si
bobosa
6. 9. 2013 • 00:25

hitlerko ty si hrozná píííííííííí..ča a ten pod tebou ještě větší.

hillaarkaa
5. 9. 2013 • 17:58

A co nevidět po pupku příjde i pekáč

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.