VIDEO: Nejkuťá... nejkuluu... nejkutuu... Sakra, kdo to má vyslovit! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

VIDEO: Nejkuťá... nejkuluu... nejkutuu... Sakra, kdo to má vyslovit!

Nejkulaťoulinkatější... Kdo to řekne správně?
Nejkulaťoulinkatější... Kdo to řekne správně? (koláž Ahaonline.cz)

Novácká moderátorka poledních zpráv Iveta Lutovská-Vítová (29) rozmlouvala s kolegou Ondřejem Brzobohatým (29) o jeho přípravě na sobotní uvádění Českého slavíka. Herec se svěřil, že po ránu si opakuje pár jazykolamů. „Schválně, Iveto, řekněte »nejkulaťoulinkatější«,“ hecoval Vítovou. Ta byla opravdu zaskočená. „Neřeknu,“ vyhrkla moderátorka. A skutečně neřekla! Aha! to inspirovalo k telefonátu několika moderátorům, abychom prověřili, jak oni jazykolam zvládnou. A výsledek? Podívejte se na video!

Lucie Borhyová (34)

Elegantně se jednoslovné odpovědi vyhnula několika slovy. „Tak na to teď chvilku nemám, to se nezlobte. Opravdu nemůžu teďko.“

Terezie Kašparovská (34)

„Nejkulaťoulinkatější. To je celý? Víte co, moje dcera má zálibu v jazykolamech. Tohle doma ještě neříkáme, ale zavedu to,“ svěřila se pobaveně sympatická moderátorka.

Michaela Ochotská (27)

Kráska potvrdila, že zapeklitější slova jí problémy nedělají. „Co mám říci? Nejkulaťoulinkatější. Nashledanou,“ smála se.

Roman Fojta (33)

„To bude ostuda. Povídejte, co mám říkat. Nejkulaťoulinkatější, jo? To je všechno? Já jsem myslel, že to ještě pojede na ostro.

Eva Jurinová (58)

„Nejkuláááátěnkovatější. Nejkulatinkovatější. Nejkulatinkovatější,“ pokoušela se Jurinová. Jakmile jsme jí ale slovo zopakovali, už se nezmýlila. „Nejkou – linkatější. Nejkulaťoulinkatější. Umím ne?“ smála se novinářka. „Musím říct na obranu všech moderátorů, že rozhodně se nemají učit na jazykolamech. Protože učení jazykolamu patří do hereckého oboru, nikoliv do oboru moderátorů,“ vysvětlila.

Video se připravuje ...

Iveta Vítová (29)

Chtěli jsme dát Vítové šanci napravit svou reputaci. „Já jsem si ho nezkoušela a vůbec se o to nebudu pokoušet,“ zdráhala se. Nakonec jsme jí ale přesvědčili. „Nejkulaťou. Nejkuli, nej… Ještě jednou. Nejkulaťou... Nejkulaťou-linkatější!“

Tomáš Drahoňovský (28)

„Já jsem teda trošku ve frmolu, ale snad to neovlivní moje schopnosti tady. Nejkulaťoulinkatější. Paráda, to je celý?“

Sandra Parmová (26)

„Zopakovat? Nejkulaťoulinkatější,“ nekompromisně vystřelila moderátorka patřící do »primácké stáje«.

Patrik Hezucký (43)

Absolutně se nenechal zaskočit. Prostě řekl »nejkulaťoulinkatější«.

Facebook:gallery:false:false:false





Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.