Kristina Kloubková se vrací na obrazovku! S Czadernovou ji už ale neuvidíme! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Kristina Kloubková se vrací na obrazovku! S Czadernovou ji už ale neuvidíme!

Téhle moderátorské dvojici je nejspíš konec. Škoda.
Téhle moderátorské dvojici je nejspíš konec. Škoda. (TV Nova)
Po mateřské dovolené se na obrazovku televize Nova vrací moderátorka Kristina Kloubková (35)! Po mnoha otřesech, které posty moderátorů v této televizi v poslední době otřásly, se tak vrací jeden ze „základních kamenů“ celého zpravodajství. Kde ji budeme vídat?

Kloubková se vrací po osmi měsících, když dříve působila na pozici moderátorky odpoledních zpráv v tandemu s Renátou Czadernovou (27). Jenže téhle dvojce je nejspíš konec. Odpolední zpravodajství má totiž vždy už jen jednu moderátorku, takže dvojice usměvavých dívek je s největší pravděpodobností minulostí.

Kristina se do moderátorského křesla odpoledních zpráv posadí už v pátek 23. listopadu. „Do práce se těším a věřím, že tým lidí na Nově mi pomůže, podpoří mě, a že to půjde samo,“ říká s úsměvem Kristina, která se po nuceném odchodu Karla Voříška(47) vrací na Novu do téměř výhradně ženského kolektivu (zbyl jen Rey Koranteng).

Podle informací Aha! v Televizních novinách končí i moderátorská matadorka Markéta Fialová (40) a vhlavní zpravodajské relaci tak zůstává už jen dvojice Lucie Borhyová (34) a Rey Koranteng (38). Otázkou tedy je, která z krásek, které v současné době mají na starost polední, odpolední a noční televizní noviny, pro sebe urve možnost uvádět hlavní zpravodajskou relaci. Bude to Míša Ochotská (27), Renáta Czadernová (27), Emma Smetana (24) nebo Iveta Vítová (29)? Mužským protějškem by se pak mohl stát sporťák Petr Suchoň. Rozuzlení se nejspíš dočkáme už velmi brzy.





Přečtěte si
oltec
21. 11. 2012 • 23:24

přesně napsané Markéta Fialová je profesionál na ni podle mě nikdo z hlasatelek zpráv nemá

aha-aha
21. 11. 2012 • 20:55

Na netu se o ní píše jako o krásce.No... proti gustu.......Mně se tahle ženská prostě nelíbí, krásná mi nepřijde a má neupřímný projev i úsměv. To Markéta Fialová je proti Kloubkové panenka.Jen můj názor

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.