Václav Neckář zhubl 20 kilo: Sní jen tři brambory a odmítá maso savců, protože není kanibal! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Václav Neckář zhubl 20 kilo: Sní jen tři brambory a odmítá maso savců, protože není kanibal!

Václav Neckář teď vypadá skvěle.
Václav Neckář teď vypadá skvěle. (Aha! - Pečková Martina)

Před dvěma lety předvedl Václav Neckář (69) comeback jako vystřižený z amerických dojáků. Po velmi vážných zdravotních potížích se postavil znovu na nohy a jeho Půlnoční se stala hitem první jakosti. Teď je o 20 kg lehčí a chuť do života z něj přímo sálá. Jak to udělal?

Václavovým andělem strážným je jeho bratr Honza, který dohlíží nejen na jeho životosprávu, ale také na pohyb. Honza prozradil, že Vašek pravidelně šlape na „veverce“ – jak důvěrně říkají jejich rotopedu a že se oba snaží být pořád v pohybu, takže bez ustání koncertují, cvičí a natáčí ve studiu. Navíc oba zásadním způsobem změnili svůj jídelníček.

„Takže ráno ovoce – cukry, v poledne kuřecí či krůtí maso, nebo mořské ryby, k tomu zelenina. Večer už jen zelenina a třeba sýr. Žádné sladkosti, nic smaženého, chipsy,“ řekl Nedělnímu Blesku Honza a Václav rychle dodal, že nejedí vůbec žádné vepřové maso. „Snažíme se nejíst maso svého druhu, tedy savců, máme totiž při tom s bráchou pocit jakéhosi kanibalismu,“ vysvětluje Václavův bratr, proč jedí jen ryby a drůbež.

Václav Neckář také tvrdí, že se rozhodně nepřejídá. „Třeba brambory k masu mi brácha dovolí jen tři,“ směje se slavný muzikant, který teď váží 72 kilogramů, ale prý nehladoví. Oba bratři také potlačili chuť na alkohol i skutečnou kávu, tedy takzvaného turka. Maximálně prý občas pivo, ale jen jedenáctku, dvanáctka už je zapovězena.

Autor:  ph

Přečtěte si
mnpv
7. 8. 2013 • 12:04

Nejenom zhubl on i zblbl. Václave, teď už to nezachráníš, víš jaký je průměrný věk mužů v Česku?

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.