Předmanželská smlouva Rychtáře a Bartošové: Vyloučili z ní Artura? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Předmanželská smlouva Rychtáře a Bartošové: Vyloučili z ní Artura?

Je s Arturem počítáno v předmanželské smlouvě?
Je s Arturem počítáno v předmanželské smlouvě? (Aha! - Pavel Machan, Marek Pátek, Roman Souček)

Jak už je dobrý zvykem, dění kolem zpěvačky Ivety Bartošové (47) má nezvykle rychlý spád. Po zásnubách, které proběhly v pátek, už se chystá svatba. Josef Rychtář (55) tvrdí, že může do kostela hned, jak vyřídí předmanželskou smlouvu. Co v ní vlastně bude? A je v ní vůbec počítáno s Ivetiným synem Arturem?

Podle všeho by Artur neměl být v žádném případě z nároků na zpěvaččin majetek vyloučen. Josef Rychtář, kterého řada lidí obviňuje z toho, že si chce vzít Ivetu ze zištných důvodů, chce vše sepsat právě s ohledem na něj. „Já trvám na předmanželské smlouvě, aby si někdo nemyslel, že si dělám nárok na Ivetčin majetek,“ říká Rychtář.

Vše zdědí Artur

A právě Rychtář, který tradičně hovoří i jménem Ivety, dál vysvětluje: „Všechno, co Iveta má, zdění její syn Artur. Bezpodmínečně,“ řekl Blesku odhodlaným hlasem ochránce Ivety. Co ale vlastně Iveta vlastní? Kromě práv na své písničky je to zejména dům v Uhříněvsi, který je nicméně zatížen hypotékou. Tu měla zpěvačka už několikrát problémy splácet a hrozilo, že o dům přijde. Nakonec se jí podařilo upravit splátky tak, že platí 10 000 Kč měsíčně, přičemž dříve platila více než dvakrát tolik! Nemovitost ale bude splácet minimálně do jejích 60ti let.

Proč Iveta odmítá pomoc Štaidla?

Bývalý partner Bartošové zpěvačce nabídl, že hypotéku doplatí, pokud bude dům převeden na Artura, což měla ale Iveta odmítnout. Údajně se bála, že by ji Artur při dovršení plnoletosti z domu vyhnal a ona by skončila na ulici. O dům se teď stará Josef Rychtář, protože nemocná Bartošová není schopná o něj pečovat. Josef tvrdí, že dům se pokusí udržovat v dobrém stavu. Aby prý zůstalo něco pro budoucí generace.

Přečtěte si
hejhej
6. 8. 2013 • 16:19

buban: Co má být Štaidlovi po nějaké alkoholičce Bartošové? On má svou rodinu a o syna se stará a dokáže ho zabezpečit.

3151958
6. 8. 2013 • 07:24

Tak a dnes to je jinak,Rychtář ruší svatbu proč toho blba už nedaj do Bohnic,AHA mu musí dávat tučné výplaty za ty keci,to se ani nestydí chtít se vrátit k Daře?To by musela bejt taky blázen když takového magora by vzala zpět a ještě vlastně ona by se mu měla omluvit,to je blb

buban
6. 8. 2013 • 01:04

Nechapu, proc by se vice mel angazovat Staidl, kdyz s Ivetou uz hodne let neni. Artura ma u sebe a zrejme se snazi ho od zazitku s "matkou" odriznout. Coz je jedine dobre.

buban
6. 8. 2013 • 00:54

Co je to zas za nesmysl. Artur je nezpochybnitelny dedic (do te doby, nez svoji matce rozmlati drz,ku za to, co s ni leta prozival-a ta ho potom bude moci vydedit). Jinak se jeji predsvatebni smlouva Artura nijak nedotyka.

ottolev
6. 8. 2013 • 00:47

Jasně. Je vychcaný , jako díra do sněhu !!!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.