Macura utíkal jako zajíc, policie ho naháněla po Uhříněvsi! Kvůli další bitce s Rychtářem o Ivetu | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Macura utíkal jako zajíc, policie ho naháněla po Uhříněvsi! Kvůli další bitce s Rychtářem o Ivetu

Zdeněk Macura přijel Ivetě vrátit její věci. Po incidentu s Rychtářem ale utíkal před policií.
Zdeněk Macura přijel Ivetě vrátit její věci. Po incidentu s Rychtářem ale utíkal před policií. (Aha! - Pavel Machan, Marek Pátek, Roman Souček)

Letní sága o Ivetě Bartošové (47) nebere konce. Ani v téměř čtyřicetistupňovém vedru, které dnes v Uhříněvsi panovalo, si znesváření kohouti Zdeněk Macura (37) a Josef Rychtář (55) nedali pokoj a znovu se poprali před okny zpěvaččina domu…

Vše začalo tím, že Macura přijel do Uhříněvsi vrátit věci, které měl mít po červencovém „únosu“ stále u sebe. Rychtář zrovna nebyl doma, ale ke smůle Macury se vrátil ve chvíli, kdy se jeho sok snažil zpěvačku vylákat z domu. Aha! se podařilo získat vyjádření obou znesvářených stran – každý z nich pochopitelně předložil svou vlastní verzi. Nabízíme vám obě, obrázek si udělejte sami…

VERZE ZDEŇKA MACURY
„Jeli jsme vrátit věci, ale nakonec to nějak nedopadlo. Říkali nejdřív, že Iveta vyjde, ale do deseti minut přijel Rychtář a zase mě napadl,“ začal své vyprávění Zdeněk Macura a pak vysvětloval, proč ho nakonec honila policie. „Policii zavolali kvůli tomu, aby mě Rychtář nemlátil dál. On (myslí Rychtáře) tam má nějakou paní a pána, aby se tam o něco starali, nevím o co. A ti policii zavolali,“ řekl Macura, který tvrdí, že vše je tentokrát na kameře a brzy se to objeví v médiích.

„Já jednal na výzvu policie, abych Ivetiny věci vrátil. Řekli mi, abych ji buď navštívil osobně, nebo abych to předal policii na stanici,“ vysvětluje Macura důvod své návštěvy a nechápe, proč by Ivetu nemohl osobně navštívit. „Já jsem nevěděl, jestli mě bude nebo nebude chtít vidět. Nic takového, že by mě nechtěla vidět, mi neříkala,“ krčí rameny.

Podle vlastních slov má Zdeněk Macura na krku modřinu. „Ten člověk je úplnej blázen,“ opakuje Macura, který si myslí, že Rychtář Ivetu dál týrá: „To týrání tam pokračuje a Iveta se ho chce zbavit. Chování Ivety si vykládám tak, že se ho chce zbavit.“

VERZE JOSEFA RYCHTÁŘE
„Macura obtěžoval Ivetu. Místo toho, aby věci předal i na policii, obtěžoval Ivetu. Iveta mi říkala, že se k ní snažil dostat. Věci ale nakonec nepředal,“ říká Rychtář , který později prozrazuje další podrobnosti. „Přinesl malou igelitku. Nevím, co v ní bylo. Možná klíče, šperky. A snažil se dostat k Ivetě. Když nepřestal, zavolala přítelkyně Ivety policii,“ říká snoubenec Bartošové k tomu, kdo zavolal muže v uniformách.

„Nakonec ale Macura utekl, tak ho policie dostihla jinde. On i uniformované policii odmítl předat její (myslí Ivetini) osobní věci. Iveta tady za mnou říká, že je to normální krádež. Mohl to poslat kurýrní službou, nebo to předat na nejbližší služebně policie, ale on to neudělal. On pořád říká, že věci chce předat osobně.

A jak to bylo s tou rvačkou? Rychtář vidí situaci zcela obráceně než Macura. „On mě napadal, abych vypadl, že jsem násilník, abych vypadl od Ivety. Je to normální blázen,“ rozčiluje se Rychtář, který nicméně dodává, že sama Iveta je v pořádku. „Ivetka je klidná, ta se s ním nepotkala. Já jsem teď tady, takže to je v pořádku,“ uzavřel Rychtář.





Autor:  ph,kl

Přečtěte si
inocenta
4. 8. 2013 • 11:02

To jsi špatně pochopila. Nikdo se o ni nebije. Jde o prtestiž, tedy Rychtářovi, Martucci drží slib,žen ji pomůže jako kamrád a chrání jméno rodiny, Macura je ujetý.a v Itálii se jí vzdal,když ji přenechal rodině hraběte.To není láska.Cvičtze hlavinky , aby se obnovovly mozkové buňky, tak si i prodloužíte život. Takový 80 letáý psychiatr O.Vinař se učí starohebrejsky. A copak asi dělá primář VFN PhDr Tichý? Mačká v kapse nějaké své tabulky, nebo ho napadlo příapdně i zakročit v rámci své profese. Manipulaci a zneužívání oslabené osoby totiž už shleává stále více i totální laik.

hrabenkaostrovinova
4. 8. 2013 • 10:54

rodina asi ne, ale vypadá to,že ani žádné instituce / sociální nebo zdravotní/ To je bída, ne právní stát. Potom přijde psdachiatr znalec a bude zkoumat nad tělem, zda vrah byl nebpo nebyl příčetný./právně způsobilý/ Psychaitři někdy ochotně vystupují na bulváru, ať už to byl onen domnělý vrah Tomek / případ Anička/ nebo další kauzy, ale když mají zasáhnout včas, aby k tragedii nedošlo, tak nejsou vidět ani slyšet...

kristinn
3. 8. 2013 • 20:11

kúrňa, baby, všetky stojíme za hov*o! O totálnu alkoholičku sa tu chlapi bijú a je z toho stále povyk a o nás-normálne baby, bez dlhov, sebestačné, so zdravým rozumom sa nik nebije a nepíše o tom toľký bulvár! To je doba!

tetajulca
3. 8. 2013 • 18:19

sqela hlasuju pro Rychtu do Vyvolených, to bude sledovanost

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.