Moderátorka Michaela Ochotská skončila na Nově! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Moderátorka Michaela Ochotská skončila na Nově!

Michaela Ochotská
Michaela Ochotská (TV Nova)

Zpravodajství televize Nova ztrácí další z výrazných tváří. Michaela Ochotská (28) ve zprávách skončila a už ji tam neuvidíme!

Michaela Ochotská, která se nedávno zasnoubila s tenistou Lukášem Rosolem (28), před časem prohlásila, že by ráda se svým snoubencem cestovala po světě a podporovala ho na tenisových turnajích. "Lukáše ve všem podporuji. Ráda bych s ním více cestovala a fandila mu přímo na dvorci," řekla tehdy. Věděla už tenkrát, že z Novy odejde?

 

Anketa

Bude vám Michaela Ochotská ve zprávách chybět?
Celkem 1447 hlasujících

 

Sama moderátorka nám bezprostředně poté, co jsme se zprávu dozvěděli, telefon nezvedla a nereagovala ani na SMS. PR ředitel televize Nova Josef Koukolíček na dotaz Ahaonline.cz, zda dostala Ochotská výpověď, odpověděl takto: "Michaela Ochotská je dále zaměstancem CET 21." Jenže...

 

 

Krátce poté, co jsme zprávu zveřejnili, pověsila na svůj facebookový profil Míša tuto informaci: "Po pěti letech jsem se rozhodla odejít ze zpravodajství a ukončit spolupráci s TV Nova. Děkuji za zkušenosti, které mi tato práce nabídla, ale je čas uplatnit své znalosti dál a využít nové pracovní příležitosti."

 

A jaké byly skutečné důvody, proč se cesty Ochotské a Novy rozešly? Televize se obrnila mlčenlivostí a Míša Ochotská Ahaonline.cz řekla jen toto: "Zatím to nebudu víc komentovat. Později..."

Zdroje z televize ale řekly Ahaonline.cz, že Ochotská a Nova už dlouho vedly tichou válku. Vedení televize prý bylo s jejími moderátorskými výkony nespokojené. "Taky se jim nelíbilo, jak se Ochotská prezentuje mimo televizi," prásknul nám zdroj z televize a ještě dodal: "Je tu spousta nových tváří, které jsou ve skutečnosti lepší a televize na ně má od diváku lepší odezvu."

Konec Ochotské byl podle všeho velmi rychlý. A je vcelku jedno, jestli podnět k odchodu dala televize nebo ona. Ještě před čtyřmi dny totiž Míša na svém facebookovém profilu psala, jak se těší na moderování polední zpravodajské relace. "Na viděnou za 30 min. u Poledních Televizních novin," napsala všem svým fanouškům.

Michaela Ochotská moderovala hlavní zpravodajskou relaci společně s Pavlem Dumbrovským (54), který ale později dostal ze zpráv výpověď. Odchod člověka, se kterým se přátelila i v soukromí, Míša pořádně oplakala. Nového parťáka pak už nedostala a moderovala polední, odpolední nebo noční Televizní noviny.



Přečtěte si
honzina
3. 8. 2013 • 19:53

naprostý souhlas

bledulkafialka
3. 8. 2013 • 18:30

bledulkafialka
3. 8. 2013 • 18:30

Zato Borhyové ráčkování je velice příjemné

bledulkafialka
3. 8. 2013 • 18:29

To mě taky docela točí jak se na sebe otáčejí a vypadají jak kdyby ty zprávy vysílali pro sebe.

bledulkafialka
3. 8. 2013 • 18:29

Zajímavý a nepochopitelný je to že na Nově se to střídá jak na nádraží jenom Borhyová a černouškem se tam neustále drží přes to že už jsou okoukaní - čím to asi ??? Čím to že Borhy se tam drží když mimo TV taky moc nereprezentuje svými milostnými avantýrami dělá Nově snad jedině ostudu.Vzhledově se do Tv taky nehodí snad jedině ke kolotočům.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.