Míšu Ochotskou v televizi šikanují: Nesmí randit s Rosolem! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Míšu Ochotskou v televizi šikanují: Nesmí randit s Rosolem!

Míša Ochotská a tenista Rosol. Jak se zdá, zatím mají problém lásku přiznat.
Míša Ochotská a tenista Rosol. Jak se zdá, zatím mají problém lásku přiznat. (Koláž Ahaonline.cz)

Čím víc se moderátorka Míša Ochotská (28) má ke svému příteli Lukáši Rosolovi (27), tím víc problémů má v práci. Televize jí údajně odmítá pouštět na oficiální akce, kde mají milenci vystupovat jako pár.

Michaela Ochotská by nejraději svoji lásku vykřičela do celého světa, ale ve své domovské televizi dostala zákaz. Podle informací magazínu Sedmička se před jakoukoliv oficiální akcí, kde bude přítomný i její miláček Rosol, musí napřed poptat na PR oddělení televize Nova. I když dostane svolení, zakáže ji účast na akci vedení zpravodajství.

Všechno se údajně děje z pouhého vrtochu vedení. Moderátorka přislíbí účast na akce a šéf jí to na poslední chvíli zakáže. „Míša se omluvila, protože jí to její přímý nadřízený dneska zakázal. Přímo jí řekl, že se bude řídit podle toho, jak on bude chtít. Prý Lukáše nesmí nikam doprovázet, pokud nedostane svolení přímo od něj,“ řekl Sedmičce jeden z účastníků akce, na kterou Ochotská dostala zákaz přijít.

Ještě že moderátorka nedávno prohlásila, že chce dát kariéře valem a ujmout se role profesionální snoubenky, která svého přítele podporuje na kurtu. „Ráda bych s ním více cestovala a fandila mu přímo na dvorci. Doufám, že je to mým vlivem, že se tolik zlepšil. Máme ještě co zlepšovat. Může být daleko lepší,“ říká vnadná Ochotská.



Přečtěte si
paracelsus
28. 6. 2013 • 18:47

Ať ho klidně jde oblažovat, hlavně ať už NIKDY, ale opravdu nikdy nic nehlásí, byla vždycky tak tragicky netalentovaná a špatná, byla z ní cítit nevzdělanost a stupidita, naprostá hrůza. Snaží se se za každou cenu někde uchytit u někoho, kdo má prachy, to je všem jasný, jen chudákovi Rosolovi ne, tak ať má co chce, ne? Kdo chce kam...

lukreciaborgia
28. 6. 2013 • 18:15

Cudák Ochotská !!Co ta si vytrpí pro lásku.Bude opravdu lepší,když bude profesionální společnice Rosola.TV se aspoň uleví,protože hlasatelka je nemožná.Aspoň ta společnice.To ji jde.Praxi už má skvělou.

franckajagrova
28. 6. 2013 • 17:18

Doufám, že je to mým vlivem, že se tolik zlepšil. Máme ještě co zlepšovat. Může být daleko lepší,“ říká vnadná Ochotská. Znalas ho vůbec před rokem než porazil Nadala huso ? No hlavně,že díky tvému vlivu umřel jeho otec,kterého nikdy na žádný turnaj nepozval !

bobosa
28. 6. 2013 • 16:40

Je to šlapka...

franckajagrova
28. 6. 2013 • 14:36

pŘED dvěma lety byla s tenistou Štěpánkem,ještě letos chodila oficiálně s jiným,je už moooc použittá ! Vyžilá šlápota !

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.