Andrea Kalivodová: Chystá svatbu, ale tají milence! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Andrea Kalivodová: Chystá svatbu, ale tají milence!

Andrea Kalivodová
Andrea Kalivodová (Aha! – Dan Černovský)

Operní diva Andrea Kalivodová (35) má před sebou šťastné období. Překonala rakovinu a přenesla se přes rozchod s bývalým přítelem. Teď má novou lásku a už pomýšlí na vdavky!

Život zpěvačky od základů změnila zákeřná nemoc. Nádor se podařilo odstranit, zkušenosti zůstaly. „Dívám se dnes na věci z jiného úhlu než dřív. Často jsem dramaticky řešila malichernosti, ale vážná nemoc vás toho všeho zbaví. Je to vlastně velká úleva," přiznala diva na stránkách iDnes.cz

Teď už může myslet na příjemnější záležitosti a dokonce po létě chystá veselku. „Asi bych se chtěla vdát. A možná už to bude brzy, vidím to na podzim,“ říká Kalivodová, ale o ženichovi zatím tajemně mlčí. Ještě spolu ani nebyli ve společnosti, protože podle zpěvačky má všechno svůj čas. Jediné, co usměvavá zpěvačka o svém nastávajícím prozradila je, že je z branže a tentokrát starší, než ona.

 



Přečtěte si
pohadkamaje
22. 6. 2013 • 11:28

To vypadá, jako kdyby Kalivodová byla jediná operní zpěvačka v Česku.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.