Csáková k výtkám, že je boubelka: No a co? Tělu to prostě po porodu trvá! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Csáková k výtkám, že je boubelka: No a co? Tělu to prostě po porodu trvá!

TISKOVÁ KONFERENCE KRÁLOVNY POPU
TISKOVÁ KONFERENCE KRÁLOVNY POPU (PETR_NOVOTNY / Blesk)

Zpěvačka a dvojnásobná matka Ilona Csáková (42) pořádně zatnula tipec všem, kteří ji kritizovali kvůli poporodním kilům navíc. Na rozdíl od jiných čerstvých matek se nenutí k drastickým dietám a cvičení, ale dává tělu čas na zotavení.

Matky ze světa showbyznysu většinou začínají hubnout hned po porodu, aby se co nejdříve mohly ukázat před objektivy fotografů ve své původní velikosti, ne-li ještě hubenější. Ilona Csáková si však už nepotřebuje nic dokazovat. „Jsem sedm  měsíců po porodua říkám: Dámy, nemusíte se stresovat, protože opravdu rok to tělo potřebuje čas na regeneraci, aby se zase vrátilo zpátky tam, kam má,“ uklidňuje zpěvačka budoucí maminky na stránkách iDnes.cz

Csáková má ve svém životě tři důležité muže. Manžela Radka, tříletého Daniela a sedmiměsíčního Dominika. I když by chtěla holčičku, další přírůstek do rodiny už neplánuje. „Tři muže v chalupě zvládám levou zadní. Já tedy už mám splněno, už se nebudu rozmnožovat, ale zvládla bych jich klidně i víc," prozrazuje zpěvačka.

Ilona Csákova žije s rodinou v Brně a bydlení si nemůže vynachválit. „Kde máte lidi, které milujete, oni milují vás, kde máte rodinu a šťastný domov, tam se žije nádherně, přenádherně," uzavírá.

Přečtěte si
haidarabad
2. 5. 2013 • 12:36

Mirkku? Tomiku? Formane? Zástěro?

haidarabad
2. 5. 2013 • 12:32

Ale bude to mít těžký, má obrovskou a tlustou maminku a sama jde do její podoby a ví, že s tím těžko něco udělá, už před dětmi nejedla nic, když chtěla vypadat, tak už to asi pustila a bude prostě tlustá mamina.Aspoň se nebude nervovat.Škoda, že dělá jen kšefty a už několik let neudělala v hudbě absolutně nic, měl jsem rád její hlas

lenny7
2. 5. 2013 • 11:16

atˇje jaká chce,hlavně atˇje zdravá a spokojená

mirekk
2. 5. 2013 • 11:06

Ubožáku primitivní, závistí jsi zezelenal, megramote debilní, za to ty sis nevrzl hodně let, musíš si to dělat sám u compu, ty dementní nadržený trapný šmejde.

mirekk
2. 5. 2013 • 11:04

Jj, a je to náhodou moc pěkná ženská, ksichtík má jak panenka, prostě jí to závidějí, že si žije hezký život s chlapem, který ji má rád a s dětmi.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.