Ilona Csáková je dvojnásobnou maminkou: Daniel má brášku Dominika! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Ilona Csáková je dvojnásobnou maminkou: Daniel má brášku Dominika!

Zpěvačka už má skoro tříletého Daníka, který se těší do školky.
Zpěvačka už má skoro tříletého Daníka, který se těší do školky. (Aha! – Marek Pátek, Pavel Machan)

Zpěvačka Ilona Csáková (41) porodila svému manželovi druhého chlapečka. Jejich šťastná rodina se rozšířila o syna Dominika.

Svého druhého potomka Ilona Csáková podle informací serveru Prásk porodila v Brně-Bohunicích. První předporodní komplikace u ní nastaly už minulý týden ve středu. Její porod tak museli lékaři uměle vyvolat.

Ilona má s Radkem Vonešem (39), za něhož se provdala loni v létě, už tříletého Daniela. Pohlaví druhého dítěte se před ním ale snažila dlouho utajit. Už na začátku července musela Ilona do nemocnice kvůli kolapsu žlučníku.

„U Daníka to bylo tak strašně medializované, že jsem neměl žádné překvapení. Tentokrát to tak nechci a Ilonu jsem výslovně poprosil, ať mi nedává ani žádné indicie. Takže všechny ty hadříky pere potají, když nejsem doma, abych neviděl ani barvy dupaček,“ řekl nedávno šťastný tatínek Radek.





Autor:  cam

Přečtěte si
sarfar
3. 10. 2012 • 12:11

Každej normální,slušně vychovaný člověk vám popřeje hlavně zdraví a štěstí

franta15
13. 9. 2012 • 08:53

Illonu jako zpěvačku máme celá rodina moc rádi. Myslím, že tím že máš 2 děti se jí splnil životní sen jako ženě. Je příkladem jak zvládnout své specifické povolání i rodinu. Nevím jestli není původem slovenka, protože jméno Dominik je slovenské, i když se používá i v Česku. Hodí se k jejímu prvnímu chlapečkovi a taky - oba kluci asi budou v dospělosti pěkné perzony, což k Dominikovi taky sedí. Přeji všechno nejlepší a ať děti nezlobí.

winterfreshka
13. 9. 2012 • 07:50

To ostatní si koupí

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.