Pilarová setřela vdovu po Matuškovi Olgu: Prozradila, proč ji nesnáší! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Pilarová setřela vdovu po Matuškovi Olgu: Prozradila, proč ji nesnáší!

Pilarová Matouškovou nemusí, což platí i obráceně.
Pilarová Matouškovou nemusí, což platí i obráceně. (Koláž Ahaonline.cz)

Manželka zesnulého zpěváka Waldemara Matušky (†76) míří z americké Floridy do Prahy. Musí vystěhovat vilu po svých rodičích, kterou prodala za 45 milionů korun, a chce položit kytičku na Waldův vyšehradský hrob.

Zpěvák Waldemar Matuška má totiž v květnu už čtvrté výročí svého úmrtí. Knihu, kterou začal psát, ale Olina nepokřtí. Nedokázala ji dopsat. Bojí se, neboť má být podle Waldova posledního přání ostře namířena proti pár lidem z českého showbyznyzu. Deník Aha! ví, proti komu především. Proti zpěvačce Evě Pilarové (73) a kapelníkovi Václavu Hybšovi (77). Oba okamžitě zareagovali a nenechali na Matuškové nit suchou.

Pilarová: Waldu mi zakázala!

„Pokud Olinka chce napsat takovou pravdu, jako když prohlásila, že Waldovi bude kniha náramná. Ten vůz jen vyfotila a Walda ho nikdy neměl. No, a pokud chce tvrdit, že mě Waldovi nezakazovala, tak lže. Kdykoliv přijel z Floridy a měli jsme možnost spolu si zazpívat, dala tomu červenou. Raději si s ním zazpívala sama.

A víte, proč mě tak nemá ráda? Protože ona zpívat neumí a já při vší skromnosti si myslím, že zpívat umím. A pokud si Olinka myslí, že jsem s Waldou někdy něco měla, tak se mýlí! A i kdyby, nic jí do toho není, ona ho v ten čas snad ani neznala.Těším se na tu knížku a ráda budu na všechny ty pravdivé zprávy okamžitě reagovat,“ řekla Aha! Pilarová, která s Waldemarem nazpívala nesmrtelné duety jako Tam za vodou v rákosí nebo Lásku nebeskou.

Hybš: Olina nás rozeštvala!

Kapelník Václav Hybš s Waldemarem Matuškou spolupracoval deset let. Pak s ním zpěvák přestal mluvit. „Bylo to proto, že jsem odmítl Olinu doprovázet. Urazila celou kapelu, neuměla se slušně chovat,“ řekl Aha! legendární muzikant.

„Walda se mnou po těch letech spolupráce pak přestal mluvit. Stejně to dopadlo s jeho celoživotním kamarádem, motocyklovým závodníkem Františkem Šťastným († 72). Taky s ním na zásah Oliny přestal komunikovat,“ vzpomíná Hybš. „Olina dokonce tvrdila, že jsem je s Waldou okradl. Je to nesmysl. Dostal jsem třeba od Pragokoncertu 10 tisíc. Tehdy to byly slušné peníze. Řekl jsem, aby půlku dali Waldemarovi, o druhých 5 tisíc jsme se dělili my muzikanti, zvukař a rekvizitář. Olina chtěla, aby všechny prachy dostal Matuška. Nebyla soudná. Proto je mi úplně jedno, jestli o mně bude psát v nějaké knize. Je mi to úplně fuk,“ dodal Hybš.



Přečtěte si
nilud
3. 7. 2014 • 09:29

Pilarko vrat se do hrobu.

cernykondor
30. 10. 2013 • 15:34

Gottka taky žárlí na zpěvačky, takové jsou ženskjé. některé/ takové ty mužatky/ uzmí ovládat a mzž si myslí,že dělá to, co chce ,a el oyn ho umně řídí.

gabreta
20. 10. 2013 • 19:51

Blechová byla a je to,čemu se dneska říká "Zlatokopka".Bez Matušky nebyla nic a proto si pořádně až do jeho smti pohlídala aby jí do toho nikdo nehrábnul.Walda byl takovej beránku otřes se!Svoje by mohli říct i KTO kde krákala jen díky Waldovi.Bez něj by mohla krákat akorát tak při sraní na hajzlu!!!

janapi
20. 10. 2013 • 09:46

Walda by nikdy z republiky neutekl - to jej zpracovala Olina! Měla Prahu tak nějak zakázanou (ještě na staré jméno)...a vše, co měl Walda rád-na to házela špínu! A že ji Hybš nemusí? Nedivím se-když Matuškovi zdrhli-hned si pustili hubu do éteru a problémy zde měla jejich celá tehdy již bývalá kapela! NU a nyní když tedy prodává vilu-kolik z toho kápne prvorozenému synovi Waldy? Asi nic-Blecha hrabe jen pro sebe a Waldíka-vždyť původně pražskou vilu před svým útěkem stačili přepsat na její rodiče.....tak ať nyní nekecá. Waldovi že se dobře dýchalo na Floridě-ale k doktorům raději od r.1990 létali k nám ;a do Čech se Walda strašně vždy těšil-D

svatadala
10. 10. 2013 • 09:49

Bože, Pilarová...noblesní zpěvačka a na stará kolena je z ní protivná a zlá bába. Proč tu Blechovou nenechá na pokoji, co se stará jak zpívá. Waldovi se líbilo jak zpívá a o tom to je. Je jak zhrzená milenka.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.