Olga Matušková nesplní Waldemarovi jeho poslední přání! Kvůli žalobě | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Olga Matušková nesplní Waldemarovi jeho poslední přání! Kvůli žalobě

Olga Matušková a Waldemar Matuška
Olga Matušková a Waldemar Matuška (Aha! – Jaroslav Benda, Martin Přibyl, ara)

V květnu to budou čtyři roky, co zemřel Waldemar Matuška (†76). Proto se vdova Olga Matušková (65) opět chystá do Prahy. Na Vyšehradském hřbitově ale Slavíkovi z Madridu sdělí, že slib, který mu dala na smrtelné posteli, zase nesplnila. Skandální knihu, kterou Waldemar začal psát, stále nedokončila. Proč? Bojí se!

To, co Waldemar začal psát, by se totiž mnoha lidem ze showbyznysu určitě nelíbilo. A svou ženu, které všechno převyprávěl, prosil, ať v tomto duchu pokračuje. „Takových osmdesát procent informací ale nemohu použít. Walda nežije a já jeho slova nemohu ničím doložit,“ říká Olga, která k tomu zatím marně sbírá odvahu.

Když už bylo Waldemarovi hodně zle, sledoval na internetu 13. komnatu jedné nejmenovanéé kolegyně. Byla prý plná lží a Waldovi tehdy udělala velmi špatnou pověst. „Byl z toho moc špatný a najednou mi řekl: Teď si sedni a piš! Já jim řeknu, jak to bylo. A diktoval,“ popisuje Matušková, z jejíchž reakcí lze vysoudit, že šlo o Evu Pilarovou. Ale nejenom o Evě Waldemar diktoval pravdu. Podle informací deníku Aha! i o Jiřím Suchém nebo herečce Jitce Zelenohorské, která tvrdí, že jí Olina Waldemara ukradla. A o tom, jak ho, než emigroval, určití lidé zvučných jmen v republice dusili a ničili.


Když Matuška zemřel, byla napsána jedna třetina knihy. Nejdřív měla vyjít k Waldovým nedožitým 80. narozeninám, potom loni na podzim. To také nevyšlo a Olina se dušovala, že určitě vyjde teď u příležitosti čtvrtého výročí Matuškova úmrtí.

1728599:gallery:true:true„Zase to nevyjde. Byl jsem teď na Floridě a Olina se dušovala, že na podzim kniha určitě bude,“ řekl Aha! malíř Kristian Kodet, který na Floridě s Matuškovými sousedí. Byl to také on, kdo Olině slíbil, že až dílo dopíše, pokusí se zhodnotit, zda-li by někde »Waldemarova pravda« neměla být alespoň trošku uhlazena. Vždyť zpěvák ještě za svého života tvrdil: „Až ta kniha vyjde, domů nás už nikdo nepustí!“



Přečtěte si
atramka
10. 4. 2013 • 13:54

sami nechce veriť, že by Matuška začal písať takú knihu- okydávať kolegov a okrem toho, kde je napísané, že práve to je pravda čo on jej povedal /ak jej to teda vôbec povedal/ Naozaj či to nie je skôr "nápad" Oliny. Ľudia majú Waldu radi, nech im ho ona nesprotiví, chudák možno ani by ho nikdy nenapadlo niečo také vydať. Olina neblbni

mandat
10. 4. 2013 • 12:38

 Zase divadlo. Ta zenska je nemozna.

veselabublinka
10. 4. 2013 • 12:35

 Ani náhodou! Od doby kdy mu začala řvát do zpěvu jsem neměla Waldu ráda!

zlobit
10. 4. 2013 • 12:29

 Už neví co by, aby na sebe upozornila. A pak, knihu "rádi" vydají, zase by bylo o čem dlouho psát.

inocenta
10. 4. 2013 • 11:08

Měla to být reakce Matušky na něco, co o něm řekli v TV, tak on reagoval jací byli ti ostatní. Trochu primitiovnější ale logika je.Mám ráda Evu Pilarovou. jsem jí podobná, říkali to už před lety. Eva Pilarová je dobrá zpěvačka a má takový hlas, že jí ho samozřejmě lze závidět. Tak proč by si Olinka nezažárlila, že?

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.