Pilarová a Vondráčková: NENÁVIST! Kvůli lžím? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Pilarová a Vondráčková: NENÁVIST! Kvůli lžím?

Eva Pilarová a Helena Vondráčková spolu nekomunikují
Eva Pilarová a Helena Vondráčková spolu nekomunikují (Koláž Ahaonline.cz)

Eva Pilarová (73) nemůže vystát Helenu Vondráčkovou (66). Situace mezi dámami se vyhrotila natolik, že si možná ani nezazpívají na blížící se oslavě jubilea saxofonisty Felixe Slováčka. Podle zdroje Aha! dokonce Pilarová prohlásila: „Pokud na Felixových narozeninách vystoupí Helena, tak já ne.“

„Ano, tohle Eva opravdu řekla, je to pravda,“ přiznal Aha! zpěvák Martin France, jehož agentura oslavu 70. narozenin saxofonisty Felixe Slováčka 22. května v pražské Lucerně pořádá.

Proč ta nevraživost?            

Pilarovou nadzvihlo ze židle, když Helenin manžel Martin Michal zažaloval Martu Kubišovou za nedodržení smlouvy, kterou ovšem nikdy nepodepsala. Učinil tak totiž se souhlasem své ženy. A to popudilo víc lidí, nejenom Evu. Vondráčková přece s Martou Kubišovou a Václavem Neckářem zářila v legendárním triu Golden Kids. Marta pak za protirežimní postoje nesměla 20 let vystupovat. Pracovala jako úřednice a jejímu geniálnímu hlasu »ujel vlak«.  Dostala se tak do nelehké finanční situace, která přetrvává. Přesto se chtěl Michal s Heleniným požehnáním soudit s ní o peníze.  Na ikonu pražského jara se ale přece nesahá!

A o tom byla a stále je přesvědčena i Eva Pilarová. Tehdy se veřejně Kubišové zastala a její vztah s Helenou se dostal na bod mrazu. „Já jsem ráda, že umím říkat nahlas věci, které si myslím, a za nimi si také stojím,“ prohlásila Eva.

Vondráčková se brání        

„Já se k jejím výrokům nehodlám vyjadřovat. Na narozeninách Felixe zpívat nebudu, on bude naopak vystupovat na mých narozeninách,“ řekla Helena Vondráčková. „Paní Pilarová se v minulosti dopustila útočných a lživých výroků na Helenku, na mne i na Olinku Matuškovou. Nemá cenu to dále komentovat,“ sdělil pouze Martin Michal.

Snad jediným člověkem, který zůstává nad věcí, je samotný oslavenec Felix Slováček. „Trochu to nechápu, vždyť přece budou všichni zpívat mně k mým sedmdesátinám, a ne sobě navzájem,“ dušuje se Felix, který tak stojí mezi dvěma mlýnskými kameny. A jen nerad by si obě zmiňované dámy znepřátelil.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.