Pilarová předvedla brutální boty: Komu plánuje nakopat zadek? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Pilarová předvedla brutální boty: Komu plánuje nakopat zadek?

Eva Pilarová předvedla hodně drsné boty.
Eva Pilarová předvedla hodně drsné boty. (Aha! - Petr Novotný)

Slavná jazzmanka zřejmě přešla na punk! Eva Pilarová (73) si vyšla do společnosti v ultramoderních okovaných botách. Vypadají sice dost draze, ale pořídit se dají i za dva tisíce korun. Co s nimi zamýšlí?

Neotřelé botky zpěvačce koupil její manžel Jan Kolomazník (60). „Přivezl jsem je Evě z Dubaje. Musí jít s dobou,“ žertoval. Ale třeba mají ty boty i jiný důvod. Eva Pilarová se totiž nemaže ani se svými kolegyněmi a nedávno se dostala do ostrého sporu jak s Helenou Vondráčkovou, tak Olgou Matuškovou. Že by ostny na těchto botkách byly určené právě pro ně?

Podobnou punkovou obuv nosí například Agáta Hanychová (27), Leoš Mareš (36) a Rytmus (36). Eva »bodliny« vyvedla na křest 3 CD Zlatá edice a multiplatinové desky Supraphonu houslisty Pavla Šporcla (40). Navíc to vypadalo, že už tak štíhlá zpěvačka ještě víc zhubla. „To se asi jen zdá. Je to tím, že jsem konečně mohla odložit objemné teplé oblečení,“ řekla Pilarová.

Autor:  ph,hoh

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.