Smutné tajemství Gwyneth Paltrow: POTRAT! Málem umřela… | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Smutné tajemství Gwyneth Paltrow: POTRAT! Málem umřela…

Gwyneth Paltrow
Gwyneth Paltrow (Profimedia.cz)

Proč musela do nemocnice? Je snad těhotná? Čeká Gwyneth Paltrow (40, Důkaz) třetí dítě? Takové otázky si celý svět klad před pěti lety, kdy byla americká herečka spatřena na gynekologickém oddělení nemocnice v New Yorku. Bříško se Gwyneth ale zakulacovat nezačalo. Spekulace pominuly a na její pobyt v nemocnici každý zapomněl. Každý kromě Gwyneth!

Jen ona a její manžel Chris Martin (36) totiž věděli, co se tenkrát doopravdy stalo. Bylo to pro ně takové trauma, že o něm nedokázali veřejně promluvit celých pět let. Ano, Gwyneth skutečně byla těhotná, o miminko ale přišla! A nejen to, v ohrožení byl prý tenkrát i její život! A tak není divu, že má od té doby strach znovu otěhotnět: „Těžko říct, jak by to dopadlo. Navíc si nejsem jistá, jestli bych se dokázala vrátit k plenkám a všem těm věcem...“ Gwyneth má s Chrisem dvě děti – dceru Apple (8) a syna Mosese (6). „Ano, bojím se dalšího těhotenství. Ale po třetím dítěti moc toužím. Necháváme tomu volný průběh – když se to stane, tak se to stane,“ vysvětluje herečka své rozpaky.

Co přesně tenkrát ohrozilo její život, neupřesnila. Je ovšem dost pravděpodobné, že to byla její posedlost dietami a zdravou výživou. K té mimochodem nutí i své děti. A to přesto, že jí stravovací návyky už několikrát způsobily zdravotní problémy.

Autor:  kat

Přečtěte si
babatomanija
19. 3. 2013 • 11:03

bez velkých gest a nepotřebovala ani zlatokopit.....

popocatepetl
19. 3. 2013 • 07:34

Jak jste přišli na to, že za tím pravděpodobně je posedlost dieatmi? Víte vůbec, kolik žen má život na kahánku při mimoděložním těhotenství, když se na ně nepřijde včas? S dietami to nemá nic společného. (To ani nemluvím o tom, že zrovna Paltrow je pověstná asketickým zdravým životním stylem spíš než nějakými dietami.)

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.