Podvedená Lenka Termerová: David Copperfield ji obral o majlant! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Podvedená Lenka Termerová: David Copperfield ji obral o majlant!

Lenka Termerová
Lenka Termerová (TV Nova/Lenka Hatašová)

Touha prosadit se ve filmu zahraniční produkce přišla Lenku Termerovou (65) draho. Firma, která jí práci zprostředkovala totiž dodnes herečce, která ještě nedávno bojovala s rakovinou, nezaplatila. Kvůli tomu se společnost dokonce dostala do insolvence.

Dluhy společnosti vznikly kvůli italskému televiznímu filmu David Copperfield z roku 2009. V něm se kromě Termerové objevili i Pavel Rímský (63) nebo Jitka Sedláčková (52). Ta dokonce měla jednu z největších rolí. „Bylo to náročné natáčení 14-16 hodin denně a nakonec zadarmo,“ přiznala deníku Aha! herečka.

Firma Studio Fáma 92, která zajišťovala produkci za českou stranu, totiž doteď nezaplatila za dny, kdy se točilo v Itálii. „Jde o honoráře v řádech statisíců. Dokonce kvůli tomu v Itálii probíhají dvě soudní řízení,“ říká Sedláčková. Kvůli tomu, že chtěla udělat dobré jméno České republice v zahraničí skončila v dluzích. „Nepřišel honorář a já, protože jsem s ním počítala, jsem začala rekonstruovat nemovitost,“ vzpomíná Jitka, která nehodlá boj o své peníze vzdát. „Vím, že je v tom i Lenka Termerová, ale já už jsem jediná, která se ještě pere,“ dodala Sedláčková.

Facebook:gallery:false:false:false 



Přečtěte si
catherin4
3. 2. 2013 • 00:13

preco by to mala robit zadarmo? ty tiez chodis do prace zadarmo?

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.