Partyšová konečně kápla božskou: Mám novou lásku! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Partyšová konečně kápla božskou: Mám novou lásku!

Gabriela Partyšová se už zase dostává do formy.
Gabriela Partyšová se už zase dostává do formy. (photojan.cz / Blesk)

Moderátorka Gabriela Partyšová (34) prožívala v posledních měsících hotové peklo. Zjistila, že její manžel Josef Kokta (55) čeká nemanželské dítě a během pár měsíců se jí tak zhroutilo její desetileté manželství. Partyšová přiznala, že je na dně a potvrdila rozvod. Teď se ale zdá, že se na Gábinu usmálo štěstí v podobě nové lásky!

„Ano, cítím partnerskou lásku,“ řekla Aha! Partyšová s potutelným úsměvem. Že je spokojená a zamilovaná je vidět nejen na jejím rozzářeném obličeji, ale i na postavě. Ještě nedávno nezdravě vyhublá moderátorka totiž přibrala dvě kila! Je ale tak krátce po rozpadu jejího manželství na nový vztah připravená?

Na lásku se připravit nedá, nikdo si nevybere, kdy ho to potká. Když se ale člověk rozvádí, je strašně hezký, když se to stane. Protože si často nevím rady s problémy kolem rozvodu, tak je hrozně hezký, když tu lásku cítím. Moc si to užívám,“ přiznala moderátorka.

Ta už je přitom několik měsíců spojována s úspěšným podnikatelem Zdeňkem Stejskalem (43), o kterém ale tvrdí, že je spojuje jen pracovní vztah. Po zkrachovalém byznysmenovi Koktovi by si určitě polepšila. Stejskal je totiž jedním z nejúspěšnějších vydavatelů napodobenin starých tisků v Evropě a stojí v čele i několika dalších firem.



Přečtěte si
radulala
9. 2. 2013 • 12:00

Kdo na ní může vlézt po Koktovi?Pame bože!!

hillaarkaa
21. 1. 2013 • 12:44

Mrdej taky,máš-li dobrej matroš Samo sebou,že o šimrátka 2,4cm není zájem

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.