VIP Prostřeno u Neumannové: Hložek padal hlady! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

VIP Prostřeno u Neumannové: Hložek padal hlady!

Kateřina Neumannová připravila svým hostům luxusní hostinu. Jídla by na ní ale bylo pomálu.
Kateřina Neumannová připravila svým hostům luxusní hostinu. Jídla by na ní ale bylo pomálu. (TV Prima)

Kulinářská show VIP Prostřeno!, díky níž mohou diváci pravidelně nahlížet do kuchyní slavných osobností, pokračuje! Včera se nám představila nová čtveřice tohoto týdne, své kuchařské umění ale zatím představily jen dvě Katky – herečka Kateřina Macháčková (63) a naše zlatá olympionička Kateřina Neumannová (39). A právě druhá jmenovaná se postarala o to, že její hosté málem »umřeli« hlady! Situace se dokonce natolik vyhrotila, že její strávníci se museli dojídat starým chlebem!

Nejhůře nedostatek jídla snášeli dva muži tohoto týdne – badmintonista Petr Koukal (27) a zpěvák Stanislav Hložek (58). „My jsme začínali u Katky Macháčkový, která nás zasytila úplně ukrutně. Ta jídla byla úžasná, ale strašně moc sytá,“ svěřil se Aha! Hložek, který proto se svým novým parťákem Koukalem vymyslel plán, který se jim záhy vymstil!

„Druhý den jsme si s Péťou Koukalem řekli, že nebudeme celý den jíst, abychom to večer všechno spořádali. No a Katka udělala špičkový, takový exkluzivní menu, takový, jaký se dává v těch luxusních hotelích, jak stojí jedna porce tisíc korun, ale je to taková miska pro vrabce. Navíc ještě vynechala polévku. No a my, i když jsme to všechno snědli, jsme měli šílenej hlad! Já jsem přijel domů a tam jsem nic neměl. Našel jsem jen nějaký starý toastový chléb, kterým jsem se trošku dojedl,“ směje se Hložek a dodává, že Koukal nedopadl o moc lépe!

„Petr šel ještě u Katky do kuchyně a našel tam šlehačku, která jí zbyla. Všechnu ji vylízal a druhý den se mi svěřil, že mu bylo pěkně špatně,“ popsal zpěvák, který je i přes svůj kručící žaludek rád, že pozvání do pořadu přijal. „Obě Katky byly úžasný a vařily skvěle, bylo to výborný!“

Video se připravuje ...



Autor:  pet

Přečtěte si
bobosa
9. 1. 2013 • 18:21

Ani se nedivím,,,z tech pi..čičandiček by se nenažrala ani kočka.. ale Neumannová ma nakradeno dost..ona si to muže dovolit žrát z kotle..

andy63
9. 1. 2013 • 17:39

...to se to debužíruje!!!!!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.