Andrea Verešová úplně nahá! Ukázala své trojky! Žhavé foto uvnitř článku! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Andrea Verešová úplně nahá! Ukázala své trojky! Žhavé foto uvnitř článku!

Andrea Verešová úplně nahá!
Andrea Verešová úplně nahá! (Pro Aha! - ProCeram)

Modelka Andrea Verešová znovu dokázala, že i matka může mít tělo bohyně. Při focení nového kalendáře se před fotografem producírovala úplně nahá a vznikly tak fotky, které berou dech!

Nabídku nafotit exkluzivní a limitovaný kalendář firmy při přijala Verešová (32) po dlouhém zvažování. Nakonec jí ale přesvědčila nekonvenční koncepce tohoto díla. Na některých snímcích je Andrea ve spodním prádle, na některých na sobě nemá jedinou nitku textilu.

„S Andreou se mi jako vždy pracovalo báječně. Je to velká profesionálka, se  kterou již pracuji mnoho let, a patří ke skutečným topmodelkám. Díky své dokonale postavě a úžasné tvárnosti se s ní dají fotit i ty nejnáročnější věci a vždy vzniknou unikátní a neopakovatelné snímky. S Andreou je jednoduše radost a pocta fotit. I když je zasloužilou maminkou, není to na její postavě vůbec vidět a pyšní se perfektně dokonalým tělem. Je až neuvěřitelné, jakou energii a smyslností Andrea pořád oplývá," uvedl fotograf Jan Tůma, které erotikou sálající snímky pro kalendář koupelnové společnosti ProCeram pořídil.

„Focení bylo pro mě velkou výzvou  a zároveň i zajímavou zkušeností. Skvělý tým lidí, který sestavila produkce, a špičkový fotograf Honza Tůma byli zárukou kvality. Nafotit 13 originálních fotek pod vodou, bez změny světla, make upu nebo oblečení, tak aby byly pořád zajímavé, různorodé a přitom  decentní i rafinované byla velice lákavá, ale opravdu těžká zkouška. Naštěstí se to povedlo a s výsledkem jsem moc spokojená,“ prozradila Andrea

1459572:gallery:true:true



Přečtěte si
mnpv
9. 1. 2013 • 18:36

Prdlajs, ta šla z porodnice jako proutek a to byla tuším den nebo dva po porodu. Žádné pneumatiky OR6 zimní vzor. Byla na své původnbí váze.

mnpv
9. 1. 2013 • 16:52

Jsi hloupoučká Nána. Verešová je krásná ženská a není hloupá.

mnpv
9. 1. 2013 • 16:49

Jj, máš pravdu, má dar od Boha.

kov3
9. 1. 2013 • 14:47

Ten jej kravopich ju nevie financne zabezpecit, tak si musi privyrabat ako kur..va?

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.