Michal Suchánek prozradil: Proč do Partičky nepatří ženy? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Michal Suchánek prozradil: Proč do Partičky nepatří ženy?

Michal Suchánek
Michal Suchánek (TV Prima)

Improvizační show Partička nepřestává diváky překvapovat, ale jedno nepsané pravidlo v ní platí: Pro ženy tady není místo!

Michal Suchánek vytvořil společně s Richardem Genzerem, Igorem Chmelou a Ondřejem Sokolem funkční sestavu, která si získala početné publikum a dotáhla to až na triumf v anketě TýTý. V čem tkví tajemství jejich úspěchu?

Ženskou výpomoc si už kluci vyzkoušeli, když k sobě na zkoušku připustili Tatianu Vilhelmovou, nebo jako hosta pozvali Lucii Bílou. Jan Kraus chtěl ale ve své show z Michala dostat, proč nějaká žena nerozšíří jejich stálou sestavu. „Geňa nám stačí,“ vysvětlil Suchánek.



V Show Jana Krause povyprávěl také o svých drsných sportovních zkušenostech „Hrál jsem třeba basket. Oni mi totiž řekli, že když budu chodit na basket, tak vyrostu. Chodil jsem tam ve třinácti, když jsem měřil asi 130 centimetrů. Pak jsem chodil na tenis. Ale neměl jsem raketu. Táta mi řekl, že mi ji koupí, až se naučím pořádně hrát. Taky jsem chodil na skoky do vody, ale to taky brzo skončilo, když mě při tréninku začal trenér mlátit po prstech koštětem, protože jsem chtěl z bazénu,“ přiznal Suchánek, který dnes v Show Jana Krause vystoupí společně s atletkou a vítězkou StarDance Kateřinou Baďurovou a travestitou Romanem Mořickým.

1459572:gallery:true:true





Autor:  cam

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.