Barbora Poláková po vyhazovu ze StarDance: Vážná operace! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Barbora Poláková po vyhazovu ze StarDance: Vážná operace!

Bára i při svízelných bolestech zvládla dva tance za večer.
Bára i při svízelných bolestech zvládla dva tance za večer. (Roman Souček / Paparazzi)

Vysoké teploty, ukrutné bolesti a nervozita k tomu. Tancování by sice měla být zábava, ale pro herečku Barboru Polákovou (29) byl sobotní večer spíše utrpením. Snad proto si talentovaná tanečnice ze srdce oddychla, když diváci StarDance rozhodli o jejím vyřazení! „Konečně si nechám vytrhnout osmičku,“ předvedla svou úlevu v přímém přenosu.

Přestože na televizních obrazovkách vypadala Poláková bezchybně a vesele, v zákulisí si už podepisovala závěť. Bylo jí tak zle, že se nezmohla ani na focení s ostatními tanečníky. „Bára je nadopovaná antibiotiky. Hned v pondělí by měla jít na resekci (chirurgický výkon, při kterém je odstraněn hrot kořene zubu. Provádí se při přetrvávajícím zánětu zubu, pozn. redakce). Kdyby šla do dalšího kola, museli by ji dál dopovat léky a modlili by se, aby jí zánět nepostoupil dál,“ prozradil zdroj ze zákulisí.


Poláková je i tak ale velmi spokojená. Do soutěže nastoupila jako úplný začátečník, a proto jí pomyslná bramborová medaile maximálně potěšila. „Jsem rád, že se Barunka naučila tancovat a hlavně, že ji to bavilo,“ neskrýval své nadšení její taneční partner Václav Masaryk.

Facebook



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.