Dana Morávková: Malásek ji požádal o ruku po jednodenní známosti! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Dana Morávková: Malásek ji požádal o ruku po jednodenní známosti!

Morávková - kráska z kalendáře
Morávková - kráska z kalendáře (kre)

Dana Morávková je za svého manžela, klavíristu a skladatele Petra Maláska, vdaná již 18 let. Byla to prý láska na první pohled a Dana dodnes věří, že harmonie v jejich vztahu vznikla proto, že jí Pánbůh poslal Petra za tátu, který zemřel, když jí bylo 14 let. 

Jak sama Dana Morávková přiznává, měla v životě štěstí na hodné kluky. "Před Petrem jsem měla samé dlouhodobé funkční vztahy. Pak jsem potkala jeho a on mě požádal o ruku hned druhý den po tom, co jsme se poznali. Ale brali jsme se až o rok později," řekla pro Instinkt herečka, která je momentálně největší favoritkou na vítěze taneční soutěže StarDance.

Jaký je podle ní recept na harmonické manželství? "Když mě Petr balil, řekla jsem mu, že nejsem moc dobrá kuchařka. A on mi na to řekl, že mu to nevadí, že on zase rád a dobře objednává. Tím jsme to vyřešili," popisuje Morávková. Žádný recept na dobré manželství prý neexistuje. Zásadní je dobře si vybrat a smířit se s tím, že dospělého člověk nepředěláte.




Přečtěte si
henes
1. 12. 2012 • 08:47

prý láska na první pohled po ulici se po něm holky určitě neotočí. Kam dala oči....

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.