Nemocný Václav Neckář přišel o čtvrt milionu! Můžou za to politici! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Nemocný Václav Neckář přišel o čtvrt milionu! Můžou za to politici!

Václav Neckář v klipu k písni Půlnoční od skupiny Umakart.
Václav Neckář v klipu k písni Půlnoční od skupiny Umakart. (youtube.com)

Vypadá to, že zdravotních potíží se Václav Neckář (69) po loňské mozkové mrtvici snad nezbaví. Momentálně ho sužuje chřipka. To by nebylo tak strašné, kdyby však nemusel zrušit vánoční koncertní šňůru. Měl absolvovat celkem deset koncertů. Nakonec ale zbylo jen pět vystoupení. A přišel nejméně o 250 tisíc Kč.

Zpěvák Václav Neckář kvůli chřipce musel odmítnout rozsvícení vánočního stromečku v Ústí nad Labem. Ale za rušením koncertů není tentokrát nemoc. Za vše mohou politici. „Všechny billboardy byly obsazené, kvůli volbám. Nemohli ani vylepit plakáty a vznikl tak problém s propagací,“ vysvětlil bratr a manažer zpěváka Jan Neckář (63). Navíc promotér zřejmě neunesl náročnost organizační stránky koncertů. „Bylo toho asi moc a špatně to odhadli. To je můj dojem,“ zamyslel se manažer.


„Jeho hodnota na trhu není momentálně nižší než padesát tisíc korun za koncert. Vzhledem k tomu, že zrušil pět koncertů, celkově mohl přijít o nezdaněných čtvrt milionu korun. Ale klidně i o víc,“ řekl Aha! jeden z mediálních odborníků.




Přečtěte si
mnpv
1. 12. 2012 • 19:34

Taky pravda a když někdo chce na koncert, najde si ho na facebooku, koupí lístky a jde. Plakát na koncert Tomáše Kluse jsem u nás viděla až když byl koncert beznadějně vyprodaný.

mnpv
1. 12. 2012 • 19:32

to jako, že kvůli volbám nemohli vylepit plakáty? Jak dlouho dopředu věděli, že budou volby? Ať Vašek vymění managment, stojí za prd a nepíší blbosti.

haidarabad
1. 12. 2012 • 17:05

Sorry, ale co si myslí on sám nebo jakože "odborník" jsou jen píár kecy, když lidi na koncert nejdou, tak nejdou, prostě jim za to nestojí.Myslím,že přeceňuje vliv jediné písně, už přece dlouho nikoho zas tak moc nezajímá a jedna píseň moc nezachrání.Rozhodně neutáhne turné.Měl jet po malých sálech, skromnost by mu neuškodila.Měl by radši odpočívat a nesnažit se vycucat z pomíjivé popularity o které už přece sám ví, že je jen "polní tráva" co nejvíc.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.