Zpěvák Václav Neckář: Vězeň vlastní ženy | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Zpěvák Václav Neckář: Vězeň vlastní ženy

Václav Neckář se musí starat o nemocnou manželku, z domova se nesmí vzdálit na dlouho.
Václav Neckář se musí starat o nemocnou manželku, z domova se nesmí vzdálit na dlouho. (Aha! – Martin Přibyl)

Zpěvák Václav Neckář (67) je uvězněn ve svém domě!

Vážný zdravotní stav manželky Jaroslavy totiž nedovoluje zpěvákovi odejít na déle než den. Dovolená? O té si může nechat jen snít.

„Musím být pořád s ní. Takže asi těžko někam pojedu, když mám tak vážně nemocnou ženu. Dochází třikrát týdně na dialýzu,“ povzdychl si Neckář, který sám není v dobré kondici.

Už jsou to tři roky, co těžce nemocná Jaroslava zkolabovala a musela podstoupit operaci srdeční chlopně. Jenže k srdečním problémům se přidaly ještě další komplikace.

„Po operaci srdce jí přestala jedna ledvina úplně fungovat. S druhou má od narození potíže, a tak musí docházet několikrát týdně na dialýzu,“ postěžoval si zpěvák, který před nedávnem opět prodělal mrtvici a sám strávil několik dnů v nemocnici.

Do špitálu už teď naštěstí dochází jen se svou ženou, kvůli které musel omezit všechny volnočasové aktivity. „Nejde to jinak. Starám se o manželku, té věnuji veškerý volný čas,“ říká zpěvák, který se tak stal vězněm vlastní ženy. Přesto ale stále koncertuje, aby vydělal nějaké peníze.

„Příští týden mě od pátku čeká každý den jedno vystoupení, které zakončím na Benátské noci na Malé Skále.

Jsou to ale všechno jednodenní záležitosti,“ přiznal Neckář, který musí na tyto dny zařídit pro ženu ošetřovatelku. Jaroslava totiž potřebuje péči neustálou. „V ty dny pak o manželku pečuje žena mého syna,“ dodává Neckář.



Přečtěte si
drobek7
28. 7. 2011 • 10:31

Kdyby si paní redaktorka nalistovala některé březnové číslo Aha!, dočetla by se, že pan Neckář druhou mrtvici neprodělal! Je to vůbec neomalenost a nehoráznost, psát o tom, že je "vězněm" vlastní ženy. Když už se musí rozebírat zdravotní stav jeho a manželky, určitě by to šlo napsat i jinak, ale to by to nemuselo působit tak senzacechtivě, což? Když už o tomhle všem chcete informovat veřejnost, pište aspoň s taktem a pravdu! V jaké kondici pan Neckář je, se přesvědčíte, když se půjdete podívat na nějaký jeho koncert!!!

dzery
27. 7. 2011 • 09:16

Ty jseš opare taky asi neléčenej.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.