»Ortoped« Frej po operaci: Užívá si s novou láskou | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 3. května 2024

Svátek slaví Alexej, zítra Květoslav

»Ortoped« Frej po operaci: Užívá si s novou láskou

Držení za ruce, dlouhé pohledy do očí. Zdá se, že Ladislav Frej je po sérii problémů konečně šťastný.
Držení za ruce, dlouhé pohledy do očí. Zdá se, že Ladislav Frej je po sérii problémů konečně šťastný. (Aha! – Marek Pátek)

Herec Ladislav Frej (69), jehož nejvíce proslavila role mladého Karla Sovy ze seriálu Nemocnice na kraji města, po operaci kolene opět září štěstím.

Zbavil se trýznivých bolestí a může se znovu naplno radovat ze života po boku své přítelkyně Gábiny (46).

„Absolvoval jsem operaci kolene, kdy mi brousili chrupavku a osteofyty (výstupky na páteři – pozn. redakce). Operovali mě na ortopedii v Motole a dopadlo to tak skvěle, že jsem už třetí den po operaci stál na divadelních prknech. Předtím jsem měl při pohybu neustálé bolesti, ale nyní se cítím naprosto skvěle,“ prozradil deníku Aha! legendární Karel Sova, který si ve zmíněném nemocničním seriálu zahrál právě ortopeda.

„Teď mě ještě čekají lázně, moc se těším,“ pochvaluje si Frej, kterého deník Aha! zastihl s přítelkyní Gábinou na romantické procházce centrem Prahy. „Na Staroměstském náměstí se zastavili na kávu a pak pokračovali v procházce. Vypadali moc spokojeně,“ nechal se slyšet jeden z návštěvníků kavárny.

Se sympatickou brunetkou chodí vdovec Frej téměř tři roky. Předtím žil dlouhá léta ve spokojeném manželství s herečkou Věrou Galatíkovou (†69), která v prosinci 2007 podlehla zákeřné rakovině. S ní má dceru Kristýnu (40) a syna Ladislava (33).



Přečtěte si
simmmpy
5. 8. 2015 • 07:16

Naprosto souhlasím, jen je nefér že dobrý lidi umírají a ti co je trápili, se k...í dál.

tunka
25. 7. 2011 • 05:16

Jedině tak pro něho, ale ne pro chudáka Galatíkovou, která byla světice a trpěla mu celý život jeho milostné románky!!!! Je to velmi nepříjemný chlap!

pohadkamaje
24. 7. 2011 • 16:08

alkoholik s pohledem šílence a nečistým svědomím. To se máš Gábino na co těšit.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.