Maciuchová a Frej: Spojila je smrt! Každý den spolu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Maciuchová a Frej: Spojila je smrt! Každý den spolu!

Ladislav Frej se po smrti Věry Galatíkové neutrápil i díky podpoře dcery Kristýny.
Ladislav Frej se po smrti Věry Galatíkové neutrápil i díky podpoře dcery Kristýny.

Herečka Hana Maciuchová (65) dlouho hledala muže, se kterým by ji pojila taková přízeň a náklonnost jako s kolegou Ladislavem Frejem (69)!

Snad jsou to podobné životní osudy, které je pojí – ona před lety přišla o životní lásku, partnera Jiřího Adamíru (†67), on před třemi roky ztratil manželku Věru Galatíkovou (†69)... „Musím se držet zuby nehty, abych vedle ní vůbec mohl pracovat,“ tvrdí o Maciuchové Frej.

Už několik měsíců jsou ti dva neustále spolu. „Máme bohaté životní zkušenosti, podobné herecké naladění, jsme na sebe ve vnímání tématu dobře navázaní,“ tvrdí nejoblíbenější dáma divadelní scény.

Cestu k sobě hledali desítky let, a přestože už několikrát na jevišti hráli manželské páry, nikdy k sobě neměli tak blízko, jako teď, kdy ve Vinohradském divadle intenzivně zkoušejí náročnou hru Tanec smrti.

„Kdyby tato souhra chyběla, měli bychom velmi ztíženou práci, neustále spolu diskutujeme, ladíme své aparáty,“ popisuje každodenní setkávání Maciuchová a dodává, že se s Frejem dokonale sehráli, ba co víc, velmi si lidsky porozuměli.

Podobně se vyjadřuje i Frej. „Jsme spolu pořád, ale na jiné myšlenky než pracovní raději ani nepomýšlím. Ty musím zcela vymazat ze svých představ, abych vedle ní mohl vůbec pracovat. Ale musím se držet zuby nehty,“ připouští Frej.

Ten vedle Maciuchové zapomněl i na vyčerpání a únavu, které jej předtím provázely po těžkém zápalu plic, kdy musel být hospitalizovaný několik týdnů v nemocnici.

785100:gallery:true:true



Autor:  EVA KREMSEROVÁ

Přečtěte si
06mi06
7. 1. 2011 • 05:55

To jsou zase výmysly vytržené z jiných rozhovorů a domyšlené. Kde je novinářská čest?

tunka
6. 1. 2011 • 16:05

Paní Maciuchová je moc milá žena a výborná herečka. Jen proboha, od Freje raději dál ........

tenerife
6. 1. 2011 • 13:56

sympatická šarmantní dáma,jako herečku ji mám moc ráda,pracovala jsem s její sestrou,přeji vše jen to dobré.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.