Šéf českých drah Žaluda: Předvedl svou přítelkyni | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Šéf českých drah Žaluda: Předvedl svou přítelkyni

Generální ředitel Českých drah s přítelkyní Gabrielou.
Generální ředitel Českých drah s přítelkyní Gabrielou. (Foto Aha! – Petr Novotný, Daniel Černovský)

Tak to jen ona – Gabriela Pecićová, přítelkyně šéfa Českých drah Petra Žaludy (45), kterého loni odborářský předák Jaromír Dušek označil za homosexuála.

Manažer s půlmilionovým měsíčním platem na Duškova slova o homosexuálním spiknutí na drahách a ministerstvu dopravy jen reagoval slovy: „Přítelkyně je ráda, že nechodím za holkami.“

Nikdy se ale se svou láskou nepochlubil. Až v pátek na pražském festivalu Sen letní noci, kde hrál srbský hudebník Emir Kusturica s kapelou No Smoking Orchestra. Ve VIP zóně se jako správné celebrity skvěle bavili, skleničku stále v ruce...

Gabriela je dcerou Srba Ranka Peciće, který je osobním přítelem prezidenta Václava Klause a v Praze prodává luxusní zboží.



Přečtěte si
illis
25. 7. 2011 • 19:57

ještě neznamená, že je to jeho partnerka. I lidé s odlišnou orientací mají přátele opačného pohlaví. Je mi jedno, s kým se kde objeví. Jen si myslím, že je zbytečné, aby bral půl milionu měsíčně. Dala bych mu 150 000 Kč hrubého a ze zbytku bych zaplatila schopné nezaměstnané. Ti by snad konečně dobře vygruntovali a udržovali čistotu v českých vlakových soupravách. Z nezaměstných by se stali zaměstnaní a měli by práce až nad hlavu. Všechno vzít pískem a rejžákem. Je ostuda, že tento pán bere NEKŘESŤANSKÉ peníze , sedí na čisté židli ve své kanceláři a ve vlacích je strašná špína.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.