Zpěvačka Petra Janů
: Přišla o šaty od mrtvého návrháře! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Zpěvačka Petra Janů
: Přišla o šaty od mrtvého návrháře!

Zlaté šaty, které Zachevar (vlevo) Petře navrhl, zůstaly v jeho bytě.
Zlaté šaty, které Zachevar (vlevo) Petře navrhl, zůstaly v jeho bytě. (PETR NOVOTNÝ / Aha)

Zpěvačku Petru Janů (59) čeká už 19. listopadu velký koncert v pražské Lucerně, kterým oslaví 60. narozeniny. Velmi se na něj těší, zároveň ji ale trápí několik věcí. Nemá kostýmy. Šaty, které jí totiž navrhoval mrtvý umělec Mike Zachevar (†26), jsou předmětem dědictví.

Zlaté šaty, které totiž pro ni pár dní před smrtí navrhl, zůstaly v jeho bytě. „Je mi z toho strašně smutno, protože Mike byl nesmírně talentovaný a šikovný. Jeho odchod mne obrovsky zasáhl. Myslela jsem si, že alespoň uctím jeho památku tím, že zazpívám v těch nádherných šatech, které pro mne s láskou dělal, ale asi budu mít smůlu,“ řekla Aha! Janů.


Smutný příběh mrtvého návrháře čtěte v Nedělním Aha!.



Přečtěte si
tina.vitaskova
26. 10. 2012 • 12:28

Bude to asi všechno pěkné divadlo, že???Kdyby šaty byly hotové, on je vytvořil, pak by je taky prodal ne??? Je to bublina o ničem, byl to feťák a ne návrhář a především velká "CELEBRITA"- v českém pojetí- v reálu- IDIOT.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.