Jak se baví české celebrity? Zapomeňte na golf, teď frčí volný pád! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Jak se baví české celebrity? Zapomeňte na golf, teď frčí volný pád!

Fotografie
Fotografie (internal)

Český showbyznys zasáhl nový trend aktivního odpočinku. Všichni zahodili golfové hole a nechali se strhnout adrenalinovým zážitkem, který má připomínat seskok Padákem, neboli pocit volného pádu.

Jenže takhle sranda, co si říká skydiving, je nejen bezpečná, ale navíc »indoorová« tedy probíhá uvnitř. Celebrity jako je Václav Noid Bárta, Martin Gardavský, Nikol Moravcová, Dominika Mesarošová, dokonce i partner Ivy Kubelkové Ladislav Doležal a další, podlehly kouzlu zažít pocit volného pádu.

„Přítel do toho jde, já tentokrát ne, on se nebojí,“ smála se Iva. „Byl to hodně zajímavý zážitek, líbilo se mi to,“ uvedl Doležal. Ten si může dovolit lítat každý týden. Tato zábava je totiž poněkud finančně náročnější.

Poskytovatel aerodynamického tunelu, který je jediný na světě, Skydive Arena v pražských Letňanech, si počítá 1500 korun za pouhé tři minuty stavu bez tíže. Samozřejmě je v ceně zahrnuta i hodinová příprava před samotným vzletem. Nicméně pokud by vás tato zábava chytla, její hodinu si můžete užít za 28 000 korun. Kouzlu volného pádu podlehli i čeští olympionici, kteří se do Skydive Areny chystají právě dnes.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.