Mim Jaroslav Čejka zapil 76. narozeniny: Slavili jsme se »slepicí«! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Mim Jaroslav Čejka zapil 76. narozeniny: Slavili jsme se »slepicí«!

A párty může začít! Čejkovi se rozzářily oči a tančil jako třicátník.
A párty může začít! Čejkovi se rozzářily oči a tančil jako třicátník. (Aha! – Martin Přibyl, ara)

Slavný český mim, který se proslavil předváděním Slepice nebo Charlieho Chaplina, Jaroslav Čejka oslavil své šestasedmdesáté narozeniny! A Aha! bylo u toho. Po jeho četných zdravotních problémech jako by se zem slehla. Měl být na smrt nemocný, jenže Čejka je čiperný až až a návštěvníky domova důchodců v pražských Kobylisích vítá s otevřenou náručí. „Cítím se skvěle,“ avizuje ve dveřích oslavenec.

Měl takovou radost z gratulantů, že si na zdraví hned nalil sklenici červeného vína. Herec a tanečník žije už nějaký čas právě v domově důchodců, kde ale obšťastňuje personál i rezidenty svým uměním. A jak se rozhodl strávit svůj narozeninový den?

„Jdu do světa! Půjdu na procházku do lesa, je to tam úžasné,“ překypoval štěstím a smál se na celé kolo.

Z redaktorky deníku Aha! byl nadšený. „Mám rande s krásnou mladou ženskou,“ mrkal šibalsky na fotografa a hned mu zapózoval.

„Včera za mnou byli kolegové z divadla, kteří mi donesli dárečky,“ vyprávěl a dodal, že s ostatními »důchodci« slavil minulý rok a letos udělá párty ve svém smíchovském bytě.

„Z okna budou lítat konfety,“ řehtal se a začal ukazovat kostýmy, které má schované ve skříni. „Hlavně to zdraví,“ by si přál umělec z celého srdce nejvíce. Však také hned předvedl, že je v plné formě a krátce zatančil a ukázal svá vypracovaná lýtka. Při našem odchodu nám radostně zamával.



Přečtěte si
jity
24. 7. 2012 • 09:49

už je trochu mimo, hrozně se divil, že mu nedávají po mamince důchod. Pořád opakoval, že i když zemřela, tak důchod mu náleží, vždyť to byla jeho maminka. Byt si nechává, protože kam by prý jednou šel bydlet, ale on už neni schopen se o sebe sám postarat.

xell
24. 7. 2012 • 09:21

to víš, on je především ta "slepice" a u Mirky bych si tím luxusem nebyl až tak jistý

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.