Jitka Zelenková o poměru se ženatým Štaidlem: Bylo to jako ve filmu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Jitka Zelenková o poměru se ženatým Štaidlem: Bylo to jako ve filmu!

Jitka Zelenková a její osudový muž Ladislav Štaidl
Jitka Zelenková a její osudový muž Ladislav Štaidl (facebook (Jitka Zelenková))

Zpěvačka Jitka Zelenková (62) jde s dobou a objevila kouzlo facebooku, kde umístila fotky ze svého archívu, které byly dosud velkým tajemstvím. Konečně nastal vhodný čas k tomu, aby odhalila celé své soukromí.

Jitka na internetu zrekapitulovala svůj život a nemohla tak vynechat ani období, které prožila s Ladislavem Štaidlem (67) dávno předtím, než podlehl Ivetě Bartošové (46). Na facebook umístila fotku z roku 1980, kde jsou spolu jako zamilovaný pár. Známého skladatele dokonce označila za osudového muže svého života.

„Byla to krásná láska, jakou už nikdy nezažiju! A možná, kdyby se to nestalo, tak bych ani nikdy nic tak silného neprožila. Bylo to jako z filmu,“ zavzpomínala Jitka na poměr s tehdy ženatým Štaidlem v magazínu Aha!+TV. Svou lásku ale nemohla prožívat naplno, oba totiž vztah pečlivě tajili.

V soukromém životě se bohužel Jitce Zelenkové nikdy příliš nedařilo. Od její poslední vážné známosti s Milošem Uhrem už uběhlo deset let.



Přečtěte si
jakeline
17. 3. 2015 • 14:45

Nejvíce ublížila jeho zákonité manželce to se má opravdu čím chválit!

bella.
11. 3. 2015 • 00:31

rentierskej

bella.
11. 3. 2015 • 00:30

aronak neřekla nic dehonestujícího a o tom, že si " chudák" Štajdl namlouval kudy chodil ( a jel v tom i Gott) se veřejně vědělo a jeho žena to věděla vždy . A byla dost trapná, když s tím ( pro peníze? z lásky ? k němu )nic nedělala. Co s takovým chlapem, který vlastní ženu opakovaně ztrapňuje a uráží poměry s jinými

bella.
11. 3. 2015 • 00:25

rentierskej pokud já jsem se dozvěděla, tak rozvedený je

bella.
11. 3. 2015 • 00:24

j-a-n-a blbá jsi ty. Jednak to Zelenková píše v minulém čase (a holt to tak cítila ) a druhak manželství Štajdla a Štajdlové bylo rozvedeno..Kdy a za jak dlouho nevím, možná v době, kdy o patro výš v jejich vile už bydlela Bartošová, posléze už těhotná. Madam Štajdlová patrně Štajdla taky bezmezně milovala , jinak by dávno děti i sebe sbalila a vypadla a nenechala se sebe dělat kašpara.Rozvodem by sice o něco finančně klesla , ale zas by měla spolu s dětmi klid.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.