VIP PROSTŘENO: Patrasovou znechutila přednáška o jídle! +VIDEO | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

VIP PROSTŘENO: Patrasovou znechutila přednáška o jídle! +VIDEO

Kudláčková, Patrasová, Žehrová a Nálepková ve VIP Prostřenu
Kudláčková, Patrasová, Žehrová a Nálepková ve VIP Prostřenu (TV Prima)

Nový týden hostin známých osobností odstartuje herečka Vlasta Žehrová, která v domě své kamarádky přivítala Dádu Patrasovou, Světlanu Nálepkovou a Míšu Kudláčkovou.

Žehrová se v kuchyni rozhodně jako ryba ve vodě necítí a přiznala, že má v tomto ohledu jisté rezervy. „Jsem hrozný lempl, je to pro mě zkouška ohněm,“ prozradila spolužačka Dády Patrasové z konzervatoře.

Kvůli VIP Prostřenu si pečlivě nastudovala stolování a hostům dopřála i přednášku o pokrmech, které obsahovalo její menu. Tím si ale moc přízně nezajistila, protože její společnice neměly zájem slyšet, co škodlivého mají na talíři. Když se Vlasta rozpovídala o tom, že avokádo obsahuje tuky, Dádě málem upadla vidlička od úst. Někdy je na místě moudro Mlčeti zlato.

Vlasta Žehrová hosty do domu své kamarádky nepozvala náhodou, její plán totiž souvisel se zábavou. Zdejší prostory zahrnují kosmetický salon, v němž se ženy zabavily, zatímco hostitelka dodělávala tvarohový dort.

Jak ve VIP Prostřenu obstojí salát podle receptu Ljuby Hermanové, či záhadně znějící tilápie? Pomůže Vlastě Žehrové zástěra po prababičce? Sledujte po osmé hodině Primu!

Chcete být v obraze, co se děje v show Prostřeno!? Nebo jste nějaký z dílů nestihli? Všechny články najdete přehledně na: http://www.ahaonline.cz/prostreno

Video se připravuje ...



Autor:  cam

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.