Moderátorka Michaela Ochotská: Z krásky se stalo zvíře! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Moderátorka Michaela Ochotská: Z krásky se stalo zvíře!

Tady se kráska Ochotská proměnila ve zvíře.
Tady se kráska Ochotská proměnila ve zvíře. (Aha! – Alexandr Malachovský, Kristýna Léblová)

V pražských ulicích se už potřetí konal Běh pro gorily. Charitativní akce, jejíž výtěžek je určený na podporu goril ve volné přírodě, se zúčastnila i moderátorka Michaela Ochotská (27). Ta běžela se synem současného přítele Michala Exnera (35) Adámkem (3).

Ochotská, stejně jako další účastníci akce, zaplatila za sebe a Adámka pětisetkorunové startovné. Oba za to dostali gorilí masku, kterou si nasadili na hlavu a zamířili na start pětikilometrového běhu z Pražského hradu do centra města.

„Zvířata mám ráda. Mám psa, kterého nadevše zbožňuji. S malým často chodíme do zoo. Hlavně na gorily, protože se Adámkovi líbí,“ řekla Nedělnímu Aha! Ochotská, která neměla problém mít po celou dobu běhu masku na sobě.

Její »novácký« kolega, herec Petr Vágner (34), to nezvládl. „V masce bych ten běh neudýchal, měl jsem nalomená tři žebra a ještě to pořád není ono,“ řekl nám herec, na kterého v cíli čekala manželka Gábina (35) a děti Lilian (5) a Samuel (1,5).



Přečtěte si
argoni
5. 6. 2012 • 00:18

Má ráda škváru jako každá modelina

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.