Prostřeno! - Lucie skončí v slzách. Zradí ji kamarádka Katka, ta si jde dát bagetu na benzínku! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Prostřeno! - Lucie skončí v slzách. Zradí ji kamarádka Katka, ta si jde dát bagetu na benzínku!

Lucie Kritiku nezvládla a rozplakala se.
Lucie Kritiku nezvládla a rozplakala se. (TV Prima)

VIDEO Matka tří dětí Lucie pohostila svoje soupeřky v bytě v centru Mostu a poprvé v tomto týdnu během večeře došlo na rozpory i na slzy. Hostitelka doufala, že jí v nejhorším podpoří kolegyně Kateřina. Ta jí ale paradoxně zkritizovala tak, až se předevšemi rozplakala!

Ačkoliv v předchozích dnech Lucie sršela energií a suverenitou, když na ni přišla řada jako na hostitelku, bylo po legraci. Menu zprvu vypadalo nadějně, nakonec ale všechno zkazila přemíra celeru, jíž se netrefila do chuti většině soupeřek.

Její největší kritičkou však byla Kateřina, do které vkládala Lucie naděje, jakožto do opory v těžké kulinářské zkoušce. To se spletla. Přestože Kateřina v pondělí zrovna nezazářila, do soupeřky Lucie šila tak nevybíravě, až se z toho hostitelka složila.

Video se připravuje ...

Arogantní Kateřina si nakonec po večeři koupila demonstrativně bagetu u benzínky. Kdo Katku bude za její chování kritizovat a jak Lucii zhodnotí ostatní, na to se podívejte od 18 hodin na Primě Family.



Autor:  onl

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.