PROSTŘENO u Martina: Pět lidí a pes v bytě 1+1! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

PROSTŘENO u Martina: Pět lidí a pes v bytě 1+1!

Martin
Martin (TV Prima)

Prostírat se tentokrát bude na Vysočině a sérii soutěžních menu odstartuje nezaměstnaný  Martin, který sází především na soucit.

Pondělní hostitel obývá jednopokojový byt společně s manželkou a třemi malými dětmi. A aby toho neměli málo, pořídili si do mini bytu ještě psa. Finanční situace této rodiny navíc není moc příznivá. Martin přišel ze zdravotních důvodů o práci řidiče MHD. Na mozku má totiž neoperovatelný nádor.

„Nedovedu si představit, jak to tady s dětmi a psem zvládají,“ divil se Tomáš, jemuž v domácnosti stačí jen jeho partner.

A aby toho nebylo málo, Martin trpí alergií na mléko, čemuž musel částečně přizpůsobit i své menu. Jako předkrm připravil rajčata plněná sýrovou pomazánkou a sám si dal dietní verzi. Kuřecí vývar příliš neoslovil Adélu: „Bylo tam až moc mrkve a vůbec žádné maso.“

Martinova hostina pokračovala kuřecím na asijský způsob se sýrovými kroketami a jablečným závinem, při jehož přípravě se pořádně zapotil. Pokus o domácí těsto totiž nevyšel a Martin tak musel sáhnout pro jistotu do mrazáku. Hostům se ale ke svému selhání přiznal, což Petře přišlo sympatické.

Jakým skóre odstartuje dění na Vysočině? Sledujte Prostřeno na Primě!

Martinovy recepty najdete po odvysílání pořadu ZDE!

 

 

Chcete být v obraze, co se děje v show Prostřeno!? Nebo jste nějaký z dílů nestihli? Všechny články najdete přehledně na: http://www.ahaonline.cz/prostreno

 





Autor:  Adam Chromý

Přečtěte si
elis3
8. 5. 2012 • 18:02

Pro tebe hillarko, pro tebe, protože ty honem spěcháš napsat nějaký ten tvůj blud

jiriforman
7. 5. 2012 • 15:09

zkus už něco nového. s těma homokládama, rybinou a smažkama jsi už nudná. chtělo by to inovaci nebo ranovaci tvé mozkovny. i když kde nic není ani smrt nebere

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.