Dagmar Havlová a Michal Pešek: Byli milenci? Vztah, o kterém se nesmí mluvit! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Dagmar Havlová a Michal Pešek: Byli milenci? Vztah, o kterém se nesmí mluvit!

Michal Pešek
Michal Pešek (Aha! – David Kundrát, Martin Pekárek, Marek Pátek)

Legendární Jiříček z Malého pitavalu z velkého města Michal Pešek (†53) si s sebou do hrobu vzal obrovské tajemství! Spolu s ním odešla na věčnost i jeho tajná láska k bývalé první dámě Dagmar Havlové (59)! S tou prožíval láskyplné chvíle před třiceti lety a nikdy na ni nezapomněl. Ačkoliv je jejich dávný vztah veřejným tajemstvím mezi hereckými bardy, nikdo o něm ze strachu nemluví!

Jeho smrt zasáhla mnoho žen. „Byl jako můj syn. Ublížil mi jen jednou. A to nyní tím, že zemřel,“ prozradila Aha! s bolestí v srdci Jiřina Jirásková (81). „Byl mojí první láskou,“ vzpomínala se slzami v očích Veronika Žilková. Ona ale nebyla první ženou, která získala jeho srdce. Tou totiž byla Dagmar Havlová, která s Peškem zářila v komedii Křtiny.

Svědky jejich začínajícího vztahu byli právě herci, kteří s nimi v jedenaosmdesátém roce komedii natáčeli. Tehdy mezi představiteli Honzy Ryzce a sekretářky Martiny přeskočila jiskra, avšak jejich láska nakonec nevydržela a po pár měsících se milenci rozešli.

Vzhledem k postavení bývalé první dámy Havlové ale o jejich románku dnes nikdo z herců nechce mluvit. „To mi nepřísluší, abych se k tomu nějak vyjadřovala, to je jejich věc. Musíte se zeptat zúčastněných. Zavolejte Dášence,“ řekla Aha! Jiřina Jirásková, která ve filmu ztvárnila ráznou a nadevše praktickou sekretářku Karolínu a měla se zamilovaným párečkem mnoho společných natáčecích dní.

Krom toho se jí Pešek často svěřoval. „Jak jsem řekla, byl jako můj syn. A to natáčení bylo plné lásky,“ dodala Jirásková, která ví o vztahu Peška s Havlovou mnohé, ale její vychování jí nedovolí cokoliv prozradit



Přečtěte si
rodogon86
16. 5. 2012 • 08:00

Jediný postavení v tvým mizerným bytí nastane až nad propadlištěm krátce před smrtí a to s rezavým drátem kolem krku, Langrostapáku ...

hillaarkaa
15. 5. 2012 • 20:30

Toho ti ty špíno kanálová,homofobní ráda ponechám...Můžete si ty vaše tkaničky pořádně vyžužlat,dokonce i brko dát,hňupe

hillaarkaa
15. 5. 2012 • 20:29

On to opravdu neví-demence a úbytek mozkových buněk z hulení,hladina TCH mu nedovolí,aby tomu bylo lépe

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.