Malý pitaval Michal Pešek (52): Pletky se zákonem? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Malý pitaval Michal Pešek (52): Pletky se zákonem?

Michal pešek v dobách své největší slávy.
Michal pešek v dobách své největší slávy. (foto Aha! – Karel Kopáč)

Jako mladík patřil herec Michal Pešek (52) coby kriminalistický benjamínek Jiří Otradovec v seriálu Malý pitaval z velkého města k nejvýraznějším tvářím televizní obrazovky.

Po revoluci s herectvím »sekl«, a věnoval se politice a podnikání. Kde je mu konec? Podle některých zdrojů ho kvůli finančním machinacím hledá policie!

Podle komentářů pod jeho profesním profilem na webu osobnosti.cz se Pešek během podnikání dostal do křížku se zákonem a pátrá po něm policie, před kterou se ukrývá v Holandsku. Faktem je, že v podnikatelském rejstříku má na sebe napsáno několik firem, které se mají zabývat reklamou, marketingem a finančnictvím.

Na adrese uvedené coby jejich sídlo však o firmách nikdo neví. „Ta jména mi nic neříkají, taková firma tu nesídlí,“ tvrdí zaměstnanec firmy GRA 21, jediné společnosti, která v domě doopravdy existuje.

V domě nicméně podle sousedů žijí Peškovy děti. „Pan Pešek žije v Holandsku, dlouho jsem ho neviděla. Oni mi pronajímají prostor, kde provozuji estetické studio, ale o jeho firmách nic nevím. Ty názvy mi nic neříkají,“ říká Peškova sousedka Zdena Šandová.

Samotný herec se obrnil hradbou mlčení a kontakt na zahraniční azyl zásadně neposkytuje. „Jestli ho hledá policie, nevím. Ale že se zabýval podivnými obchody a měl blízko k politice, je pravda,“ dodává jeden z hereckých kolegů.

Na veřejnosti se Pešek objevil naposledy loni na pohřbu spolužáka Vladimíra Dlouhého (†52), nyní se ale v Čechách nezdržuje.Víte o osudech Michala Peška více? Napište nám na tipaha@ahaonline.cz



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.