Veronika Gajerová z Ordinace: Promluvila o nevěře manžela! Utekl od ní ke Kostkové! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Veronika Gajerová z Ordinace: Promluvila o nevěře manžela! Utekl od ní ke Kostkové!

Veronika Gajerová
Veronika Gajerová (Aha! – Marek Pátek, TV Nova)

Představitelka sestry Zuzany (49), herečka Veronika Gajerová, přišla o manžela kvůli své konkurentce ze seriálu Ordinace v růžové zahradě, Tereze Kostkové (35). Teď promluvila o tom, jak jí manžel Petr Kracik (53) podváděl.

K rozchodu mezi Veronikou Gajerovou a Petrem Kracikem došlo před sedmi lety, kdy se herečka najednou ocitla sama se dvěma dětmi. „Petr mi nic neřekl, ale já tušila, že se něco děje, a v momentě, kdy jsem začala víc pátrat, jsem se začala i víc věcí dozvídat. Asi nejhorší na tom bylo to jeho lhaní, mlžení a že od nás několikrát odešel a zase se vrátil, až jsem nakonec řekla dost,“ svěřila se Veronika magazínu Ona Dnes.

Gajerová se tehdy nemohla spolehnout na domluvy, ani rady kamarádek: „Nejlepší je udělat, co cítíte, i když možná máte pocit, že se ponižujete. Mně ty návraty a odchody pomohly ujasnit si, že takhle žít nechci, a během té doby jsem našla sílu na ten rázný krok a stát si na něm.“ Před sedmi lety se sice bála zůstat sama, ale nefunkční vztah pro ni byl ještě větším utrpením.

Dnes už je s rozchodem smířená a radí ženám, které se dostaly do podobné situace jako ona: „Vím, že kolikrát ženy mají doma muže, kteří je bijí, zastrašují, dějí se u nich opravdu hrozné věci, ale je důležité si nenechat ubližovat a třeba vyhledat pomoc, protože čím víc se ustupuje, tím víc si ten druhý dovolí a tlak stupňuje. Když uděláte ten rázný řez, většinou se agresor, který je ve skutečnosti hrozný slaboch, složí.“

Veronika Gajerová má s Petrem Karcikem syna Kryštofa (15) a dceru Elišku (10). Tereza Kostková jejímu exmanželovi porodila syna Toníčka (4).





Přečtěte si
12356
25. 4. 2012 • 15:44

trendi

salamandr1
24. 4. 2012 • 14:25

někdy je to ku prospěchu všech, jindy přesně naopak. Kostková je krásná ženská, ale živel a Kracík bude mít co dělat, aby s ní udržel tempo... Nicméně jim přeju vše nejlepší.

p.r.d.e.l..hillarka
24. 4. 2012 • 12:26

...monza má tak akorát pořádný h.o.v.n.o a né prachy. Sama maká s hadrem na smetáku a tady šíří falešné informace a ještě prosí, aby jí uhnuli, aby mohla po nich vytřít hajzly

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.