Syn Leony Machálkové Artur ošklivě boural na kole: Z kolene mu trčela kost! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Syn Leony Machálkové Artur ošklivě boural na kole: Z kolene mu trčela kost!

Syn Leony Machálkové Artur měl na kole vážný úraz, a tak mu máma pořídila bytelné »brnění«...
Syn Leony Machálkové Artur měl na kole vážný úraz, a tak mu máma pořídila bytelné »brnění«... (Aha! – Alexandr Malachovský a Marek Pátek)

Syn zpěvačky Leony Machálkové (44) a designéra Bořka Šípka (62) Artur (9) je velký milovník jízdy na kole. Jeho vášeň se mu ale pěkně vymstila. Když byl jednou s mámou na výletě, zaskočil je silný déšť a Artur z bicyklu spadl. „Sedřel jsem si všechno maso až na kost!“ zavzpomínal pro Aha! na bolestivé zranění.

Na tenhle výlet Artur jen tak nezapomene. „Mamka byla daleko za mnou, začalo pršet a byla tam zatáčka a písek. Ono mi to samo sklouzlo,“ vyprávěl nám o svém bolestiplném zážitku syn Machálkové.

„Mám ještě na koleni jizvu, bolelo to hodně! Museli jsme na pohotovost a doktor mi říkal, že tam viděl kost,“ dodal Artur, který i přesto na cyklistiku nezanevřel a dál s mámou brázdí cyklostezky po celé republice.

„Je to dobrý parťák nejen na kole,“ řekla nám o svém synovi Machálková. „Uvažujeme, že bychom jeli na dovolenou na kolech do Chorvatska,“ plánuje zpěvačka.

Podívejte se, co na mámu prásknul Šípek mladší:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
pilif.99
14. 10. 2013 • 13:51

Měli byste raději mazat ty neskutečně hloupé a nechutné výblitky negramotné Šmuclerbandy !

salamandr1
19. 4. 2012 • 14:55

Aha! je opravdu deník pro inteligentní populaci....

topyr
19. 4. 2012 • 06:54

Hwele, a nemá ona to dítě náhodou s tím straponem? Stejně pochybuji, že by se prochlastaný Šípek kdy na něco zmohl, tak to Machálková možná všechno ukuchtila s Ovarovou hlavou. Tedy jestli byl ten strapon v tom správném otvoru. Možná proto tomu dítěti po narození tak trčel jazyk z huby.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.