Gábina Partyšová: Konec v Top staru? Problém se smlouvou a penězi! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Gábina Partyšová: Konec v Top staru? Problém se smlouvou a penězi!

Gábina Partyšová
Gábina Partyšová (Profimedia.cz)

Gábina Partyšová (33) se už sice v »primáckém« Top staru otrkala, jenže vztahy mezi produkcí a samotnou moderátorkou jsou stále velmi napjaté. Podle našeho zdroje teprve před pár dny podepsala smlouvu a přitom pořad uvádí už více než měsíc.

„Dohadovaly se různé právní a finanční věci jak ze strany Primy, tak samozřejmě i ze strany Gábiny. Navíc televize měla obavy, aby s příchodem Partyšové neklesla sledovanost,“ řekl nám dobře informovaný zdroj.

Ale obavy byly zbytečné! „I přesto, že jsem do dramaturgie pořadu hodně kecala, což se mnohým nelíbilo, výsledky sledovanosti mluví za vše. Vždyť na poslední díl Top staru koukalo okolo milionu lidí. Já sama jsem z toho měla velmi dobrý pocit, konečně to vypadalo tak, jak bych si to představovala já,“ řekla deníku Aha! Gábina, která si dupla už na počátku, jenže prostor k diskusi nepřišel.

I po podpisu smlouvy jsou ale vztahy mezi Partyšovou a produkcí bývalého hlasatele Petra Lesáka (39) Real TV, která Top star pro Primu na klíč vyrábí, mrazivé!

Ve chvíli, kdy Gábina znovu ucítí, že nikdo její názory, nápady a výtky nevnímá, se pak může stát, že s moderováním společenského týdeníku sekne. Má totiž v rukávu projekty, které by ráda televizi nabídla. Mimo jiné vlastní pořad s Halinou Pawlowskou (57).



Přečtěte si
mamca595
11. 4. 2012 • 15:08

mamca595
11. 4. 2012 • 15:06

velký souhlas ta Krampolka to je dílo, kdo to vymyslel, ten asi neuvažoval. Ta TOP STAR úplně odrovná. Ale asi jim to nevadí

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.