Nevděčná Partyšová: V Top Staru nemůžu být sama sebou! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Nevděčná Partyšová: V Top Staru nemůžu být sama sebou!

Gábina Partyšová
Gábina Partyšová (Daniel Zahrádka, ara)

Gábina Partyšová (33) nahradila před měsícem Mahulenu Bočanovou (45) v Top Star magazínu. Lukrativní kšeft ale nenaplnil její očekávání.

Partyšová si myslela, že bude moci celkovou podobu pořadu ovlivnit, ale nakonec zůstalo vše při starém. „Vše jede jako dřív, jen s tím rozdílem, že já moderuji,“ řekla serveru iDnes.cz

Po několika letech strávených natáčení reportáží v terénu Gábina doufala ve změnu. Moderování ve studiu jí ale moc nevyhovuje. „Nemám prostor být sama sebou. To je zásadní nedostatek, který ale nemohu ovlivnit. Kdybych ale mohla, moje moderace by měla větší nadhled, nadsázku a trochu černého humoru,“ postěžovala si Partyšová, která musí plnit příkazy štábu.

Jako moderátorka se setkala i s kritickými ohlasy, ale to k její práci patří. „Dostávám spoustu pozitivních i méně pozitivních reakcí na moje působení v roli moderátorky. Nikdy se nezavděčíte všem, ale to je přece přirozené,“ dodala.





Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.